Zonnen energie in Nuenen uit zonnepanelen

advies over zonnepanelen in Nuenen

Haal uw energie in Nuenen voortaan uit zonnepanelen

Momenteel is er een hoop onrust op de energiemarkt. De prijzen voor gas- en elektra rijzen de pan uit. Stop nu die onrust t.a.v. de energienota. Reken er voor eens en voor altijd mee af en start met het winnen van zonnestroom energie in Nuenen. Dan weet u zeker dat u de komende 25 jaar ‘gebakken’ zit.

Nog nooit was de investering in zonnepanelen voor u zo gunstig. Natuurlijk vergt dit een uitgave waarvoor u eenmalig ‘in de buidel moet tasten’. Maar het toekomstig rendement zal u verbazen.

Waarom gaan voor zonnepaneel energie in Nuenen?

De gemiddelde technische levensduur van zonnepanelen bedraagt maar liefst 25 jaar. Al die tijd wint u op onderhoudsloze wijze ‘gratis’ energie via het dak van uw bedrijf of woning in Nuenen. Als vuistregel wordt gehanteerd dat de terugverdientijd een jaar of 5 bedraagt. Dat betekent dat u na die periode nog liefst 20 jaar energie genereert zonder dat u daar enige kosten aan heeft.

Deze terugverdientijd m.b.t. de energie uit zonnepanelen is gebaseerd op een gemiddeld tarief van ongeveer 23 cent per kWh, zoals die de afgelopen jaren gemiddeld voor met name particuliere huishoudens in Nederland gold. Inmiddels is dat tarief veel hoger als gevolg van prijsstijgingen. Dat is ongunstig voor de nota die u ontvangt van uw energieleverancier. En eens te meer redenen om de investering in zonnepanelen energie in Nuenen te overwegen.

Kies voor zekerheid

Investeer in zonnepanelen en realiseer daarmee een autonome energievoorziening voor uw woning of bedrijfsgebouw in Nuenen. Dan bent u verzekerd van elektriciteit tegen een gunstige prijs, ongeacht de toekomstige ontwikkelingen op de mondiale energiemarkt.

Wilt u ook zekerheid omtrent de kwaliteit van uw systeem en de installatie daarvan? Kies dan voor Mijnenergiebrabant.nl als projectmanager, gevestigd bij u in de buurt voor de realisatie van uw systeem. Wij zijn betrokken bij onze lokale leefomgeving, doen u een duurzaam voorstel en blijven duurzaam betrokken, ook wanneer er onverhoopt iets mis mocht gaan. Wij bieden 25 jaar garantie op de door ons geïnstalleerde systemen.

Dat is nog eens zekerheid!