Verduurzaam uw bedrijf met zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf kan in meerdere opzichten zinvol zijn. In de eerste plaats kunt u geld besparen. Maar ook verkleint u met zonnepanelen de carbon footprint van uw bedrijfsactiviteiten; klanten en overige stakeholders zullen dit waarderen. Dit geldt niet alleen voor commerciële bedrijven, maar ook voor zorginstellingen, verenigingen, scholen en overige non-profit instellingen.

Het installeren van zonnepanelen kan financieel aantrekkelijk zijn voor zowel groot- als kleinverbruikers van elektriciteit. Voor grootverbruikers omdat zij SDE+ subsidies kunnen benutten. Voor kleinverbruikers omdat zij een relatief hoge kilowattuur-prijs betalen en omdat fiscale stimuleringsmaatregelen (EIA en KIA) beschikbaar zijn. Bij Mijn Energie Brabant kunnen we u verder helpen met uw investering in zonnepanelen. Start vandaag met duurzame energie voor uw bedrijf!

"De zon is een onuitputtelijke bron van energie, én zonne-energie is schone energie."

Wij ontwerpen en installeren zonnepaneelsystemen voor commerciële bedrijven en non-profit instellingen die zelf groene energie willen opwekken.
Wij ontwerpen en monteren tevens zonnepaneelsystemen voor aannemers en installateurs, zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw.
Bij onze ontwerpadviezen houden wij rekening met technische optimalisatie’s, maar ook nemen wij subsidies en fiscale mogelijkheden mee in onze berekeningen.

Young technician master in workwear bending over solar panel on the roof
Longisolar logo
AEG logo
Trinasolar
ABB logo
Solaredge logo
GOODWE logo