Juist nu!

Zonnepanelen in 2024?

Mijn Energie Brabant helpt u graag met verduurzamen. Wij bieden installatieservice voor uw zonnepanelen, laadpaal en thuisbatterij. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Particulieren

Als u direct wil besparen op uw energierekening, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De door ons geplaatste zonnestroomsystemen hebben de afgelopen jaren uitstekend gedraaid. Om vooruitstrevend te blijven houden we de laatste technische ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarnaast weten we precies voor welke subsidieregeling u in aanmerking komt.

Bedrijven

Investeren in zonnepanelen kan in meerdere opzichten zinvol zijn. In de eerste plaats kunt u geld besparen. Maar ook verkleint u met zonnepanelen de carbon footprint van uw bedrijfsactiviteiten; klanten en overige stakeholders zullen dit waarderen. Dit geldt niet alleen voor commerciële bedrijven, maar ook voor zorginstellingen en overige non-profit instellingen.

Terugbelverzoek

Vrijblijvende afspraak? Wij bellen u terug!

Zonnepanelen

Kwaliteit en stabiliteit staan boven alles bij de geselecteerde producten van Mijn Energie Brabant. De fabrikanten hebben dan ook een lange historie en behoren tot de top van de solar wereld. U bent altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. En dat merkt u in de toekomst!

De producten van Mijn Energie Brabant voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn uitvoerig getest. Uit elke zending worden meerdere panelen gehaald welke door onafhankelijke testcentra worden doorgemeten

Er wordt gewerkt met topfabrikanten zoals Longi Solar, Hyundai en Jinko. Aan de hand van uw wensen en ons advies wordt het ideale paneel geselecteerd. Bekijk hieronder vast welke panelen onze voorkeur hebben.

"Kwaliteit en stabiliteit staan boven alles bij Mijn Energie Brabant."

Omvormers

De omvormer is het centrum van uw zonnepanelensysteem. Daarom is een betrouwbare omvormer met een hoog rendement belangrijk. Mijn Energie Brabant werkt met omvormers van Goodwe, SolarEdge en Enphase. Stuk voor stuk merken die hun sporen hebben verdiend

Montagematerialen

Degelijk en mooi afgewerkt montagemateriaal dat decennia meegaat onder alle weers-omstandigheden. Aan de hand van uw type dak wordt het juiste systeem geselecteerd.

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Voordelen

Waarom u voor Mijn Energie Brabant kiest:

Vragen?

Start direct met besparen!

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *