Mijn Energie Brabant

Mijn Energie Brabant is ontstaan uit de samenwerking van experts op het gebied van duurzaamheid, techniek en innovatie. Wij hebben al vele jaren ervaring met het leveren en installeren van zonnestroomsystemen in Nederland en met name in Noord Brabant. Onze insteek is om samen met u een duurzaam voorstel op maat te maken. 

Hierbij kijken we niet alleen naar uw huidige situatie maar ook naar de toekomst. Mijn Energie Brabant biedt een totaalconcept waarbij wij u in een informele sfeer uitgebreid en vrijblijvend adviseren over de aanschaf van een zonnestroomsysteem. Onze adviseur bekijkt samen met u naar de mogelijkheden en wensen. 

Lokaal vakmanschap & gedegen advies

Installatie en onderhoud worden uitgevoerd door lokale betrouwbare en gecertificeerde installateurs. Mijn Energie Brabant is trots op haar vakmanschap, oprecht advies en ervaring op het gebied van techniek en innovatie.

Belangrijk om te weten

De zon

De zon is de bron van alle energie op onze aarde. Met de nieuwste high-tech kunt u daar rechtstreeks optimaal gebruik van maken. Mijn Energie Brabant helpt u daarbij. Hoe meer mensen zonne-energie gebruiken, des te schoner wordt de aarde. Het is ook nog eens veel goedkoper voor u. Een win-win situatie: beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

Uw energieverbruik

Uw energiehuishouding, u bent er zelf verantwoordelijk voor. Maar wat houdt het nou in? U wilt graag in een energiezuinig huis wonen. Door verspilling tegen gaan kunt u het energieverbruik beperken met behoudt van maximaal comfort. Bijvoorbeeld; hoe beter de isolatie van de woning hoe minder energie het kost om het huis te verwarmen. Door het gebruik van duurzame energie zoals zonne-energie of windenergie bespaart u maandelijks veel geld en verbruikt u milieuvriendelijke groene energie. Mijn Energie Brabant wil graag samen met u tot een gedegen advies komen.