Bespaar met zonne-energie

Contact opnemen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Bespaar geld met zonne-energie! Dat is een verstandige keuze. Verstandig voor wat betreft de inhoud van uw portemonnee allereerst. Want een investering in zonnepanelen geeft een gunstig rendement. En ook verstandig ten aanzien van het milieu.

Want door zonnepanelen op uw dak te laten installeren, weet u zeker dat u 100% groene energie verbruikt. Zo draagt u uw steentje bij aan het behoud van de aarde voor uzelf en uw nakomelingen.

Het is absoluut aantrekkelijk om geld te gaan besparen met zonne-energie. Wel moet u zich realiseren dat de kosten voor de baten uitgaan. Stel u laat door Mijn Energie Brabant 10 zonnepanelen op uw dak installeren van 250 wattpiek per stuk.

Daarvoor betaalt u bijvoorbeeld € 3.000 exclusief Btw (die Btw krijgt u namelijk terug). De zonnepanelen produceren gemiddeld zo’n 2.500 kilowattuur per jaar. Dat betekent dat u zo’n € 500 per jaar aan energielasten (stroomkosten) zult uitsparen met zonne-energie. Dat bedrag hoeft u dus niet aan uw energieleverancier te betalen en houdt u in uw zak.

Dit betekent dat u na 6 jaar een bedrag van in totaal € 3.000 heeft kunnen besparen met zonne-energie en dat u de aanschafkosten van de panelen dan dus al heeft terugverdiend. Goed om te weten is dat zonnepanelen zo’n 25 jaar mee gaan. Op lange termijn kunt u dus nog eens een bedrag van € 500 * 19 jaar = € 9.500 besparen.

Het is aantrekkelijk om nu direct te gaan besparen met zonne-energie. Mijn Energie Brabant is de aangewezen partij om de zonnepanelen voor u te installeren. Wij maken namelijk enkel gebruik van gerenommeerde partijen uit de zonne-industrie. Dan bent u verzekerd van hoogwaardige panelen die langdurig feilloos geld voor u besparen door de levering van zonne-energie.

Vraag nu direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!