Opbrengst vanuit zonnepanelen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Zoekt u momenteel naar informatie omtrent de opbrengst vanuit zonnepanelen? Zoek dan niet verder, want wij zijn specialist in de installatie van hoogwaardige zonnepanelen. Bovendien lichten wij u graag vrijblijvend voor over de opbrengst die vanuit zonnepanelen gerealiseerd kan worden.

De energieopbrengst die vanuit zonnepanelen kan worden gerealiseerd, is de afgelopen jaren in positieve zin aan verandering onderhevig geweest. De stand van de techniek is steeds verder ontwikkeld en met panelen uit 2020 met dezelfde oppervlakte als panelen van 10 jaar terug, kan een aanzienlijk hogere opbrengst worden gerealiseerd. 

Dat betekent dat de huidige zonnepanelen het zonlicht veel effectiever kunnen omzetten in elektriciteit en dat er minder negatieve invloed is van externe factoren zoals bijvoorbeeld warmte-effecten. 

De opbrengst vanuit een 10-tal zonnepanelen met een vermogen van 250 Wattpiek zal vermoedelijk tussen de 2.000 en 2.500 kilowattuur op jaarbasis bedragen. Dat is ongeveer evenveel als een 2-persoons huishouden gemiddeld per jaar verbruikt. U bespaart daarmee op jaarbasis ongeveer € 500 aan elektra kosten. Bij een aanschafprijs van rond de € 3.000 heeft u de panelen dus in 6 jaar volledig terugverdiend.

Wanneer u besluit om zonnepanelen te laten installeren door ons bedrijf, dan kiest u voor panelen die met zekerheid een gunstige opbrengst zullen hebben. Wij werken namelijk alleen met gerenommeerde fabrikanten. Dat wil zeggen leveranciers die een bewezen trackrecord hebben binnen de solarindustrie. Dergelijke fabrikanten hebben in de loop der tijd veel productkennis- en ervaring opgedaan en zijn daardoor in staat geweest om hun zonnepanelen steeds verder te verbeteren.

Als u de opbrengst vanuit zonnepanelen wilt maximaliseren, kies dan voor Mijn Energie Brabant als uw installateur. Wij sluiten u aan op de meest duurzame energiebron die er maar beschikbaar is voor de mens. Wij dragen graag bij aan milieuvriendelijke maatregelen en natuurlijk leveren wij met onze producten graag een positieve bijdrage aan de inhoud van uw portemonnee.