Prijs van zonnepanelen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Zoekt u naar informatie met betrekking tot de ontwikkeling van de prijzen van zonnepanelen? Mijn Energie Brabant is op dat gebied dé specialist en ligt u graag voor. In het afgelopen decennium is de prijs van veel zonnepanelen flink gekelderd en dat is gunstig voor u als consument.

Wellicht is het u wel opgevallen dat de trend ten aanzien van de ontwikkeling van de aanschafkosten sinds 2016 wat afvlakt. Wij leggen u graag uit waarom dat zo is.

De aanvankelijke daling van de prijzen van zonnepanelen kwam door enorme toenames in het aanbod. Veel fabrikanten speculeerden op grote afname aantallen en begonnen zodoende ook in massa te produceren. Daardoor zakte de prijs per individueel paneel voor consumenten en werd het steeds lucratiever om ze aan te schaffen.

Wanneer u de prijzen van zonnepanelen over de jaren heen met elkaar vergelijkt, dan is het wel belangrijk dat u zich één ding realiseert. In de afgelopen 10 tot 15 jaar heeft de techniek ten aanzien van panelen zich enorm ontwikkeld. Daardoor is het zogenaamde rendement per vierkante meter paneel sterk omhoog gegaan.

Een paneel uit 2020 van bijvoorbeeld 2 vierkante meter wekt dus veel meer energie op dan een paneel van een vergelijkbare oppervlakte van 10 jaar geleden. In sommige gevallen lijkt het er wellicht op dat de prijzen van zonnepanelen niet al te veel zijn gedaald, maar het is belangrijk om te kijken naar het rendement.

De hedendaagse zonnepanelen verdienen zich door hun hoge opbrengst namelijk veel sneller terug.

Natuurlijk kunt u eenvoudigweg kiezen voor zonnepanelen met de laagste aanschafprijs. Dikwijls valt het rendement dan echter tegen of hebbend de panelen een beperktere levensduur.

Mijn Energie Brabant heeft een goede selectie voor u gemaakt in ons leveringsprogramma. Wij werken alleen met panelen van fabrikanten die over een lange historie beschikken. Al onze fabrikanten zijn topleveranciers ten aanzien van de levering van zonnepanelen. En natuurlijk bieden wij hun zonnepanelen aan tegen een gunstige prijs.

Wacht dus niet langer maar neem contact met ons op of vrijblijvend een afspraak te maken!