De toekomst!
Dat is zonnepaneel energie in Eindhoven

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Als lichtstad en kern van de Brainportregio met zoveel hightech bedrijven is Eindhoven ook toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Enige tijd geleden berichtte Omroep Brabant bijvoorbeeld over een nieuw hoog wooncomplex gelegen op Strijp-S, dat voorzien wordt van zonnepanelen en windturbines. Het resultaat is dat door deze zonnepanelen energie de bewoners van dit gebouw in Eindhoven in het geheel geen energiekosten meer hoeven te betalen voor de liften en andere publieke ruimtes in het gebouw.

Die toonaangevendheid, daar wilt u toch ook aan bijdragen?

Uw woonplaats Eindhoven telt in totaal maar liefst zo’n 115.000 woningen. Een gemiddeld woningdak kan al gauw in 50%-75% van de stroombehoefte van een normaal huishouden voorzien. Dat ligt gemiddeld zo rond de 2.500 kilowattuur. Zoveel woningdaken, dat biedt mogelijkheden. Waar er vroeger veelal gebruik gemaakt werd van opvallende en esthetisch onfraaie panelen, zijn er vandaag de dag steeds meer opties om zonnepaneel energie op veel minder opzichtige wijze op te kunnen wekken.

Mijn Energie Brabant helpt u bij de realisatie van zo’n zonnestroomproject. Wij nemen u het project zelfs voor het grootste deel uit handen. U hoeft alleen de keuzes te maken en zelfs daarin ondersteunen we u in duidelijke taal. De zonnestroomsystemen die onder onze supervisie zijn geplaatst, hebben de afgelopen jaren uitstekend gerendeerd. De zonnige zomers zijn daar debet aan, al mag het wat ons betreft in de toekomst best een graadje koeler worden in Noord-Brabant.

Als zonnestroombedrijf houden wij voortdurend de allerlaatste technische ontwikkelingen scherp in de gaten. Wat u ook kiest, het systeem t.a.v. het opwekken van energie uit zonnepanelen dat we bij u in Eindhoven zullen realiseren, zal voldoen aan de scherpste criteria. En dat is nodig want om de klimaatdoelen te halen moet iedere zonnestraal zo efficiënt mogelijk in energie worden omgezet.

Wij helpen u die ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te verwezenlijken.