Uw zonnepanelen terugverdienen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Bent u op zoek naar gegevens omtrent het terugverdienen van zonnepanelen? Wij van Mijn Energie Brabant vertellen u daar graag meer over. Wat dat betreft is het een goed moment om te investeren in zonnepanelen.

De afgelopen 10 jaar zijn de aanschafkosten voor dergelijke panelen namelijk aanzienlijk gedaald. En dat terwijl het rendement op de panelen aanzienlijk is gestegen. Een zonnepaneel uit 2023 levert namelijk veel meer energie op dan een paneel van 10 jaar geleden. Zelfs wanneer een paneel uit 2023 in aanschaf nu duurder is dan het oudere paneel, is het toch mogelijk dat men de investering met nieuwe zonnepanelen veel sneller kan terugverdienen.

Het terugverdienen van zonnepanelen werkt als volgt: u bent eenmalig een investering kwijt in de panelen, de omvormer en de installatie van de panelen op uw dak.

U investeert bijvoorbeeld voor een bedrag aan € 3.500 in ongeveer 10 panelen. Met die panelen genereert u jaarlijks een bepaalde hoeveelheid stroom. 2.000 tot 2.500 kilowattuur zou in dit voorbeeld realistisch kunnen zijn.

Dat betekent ‘gratis stroom’ voor u en daardoor bespaart u jaarlijks zo’n € 500 aan elektriciteitskosten. Pech voor uw elektriciteit leverancier maar geluk voor u. Op deze manier heeft u namelijk al na 7 jaar (7 * € 500 = € 3.500) uw investering in zonnepanelen kunnen terugverdienen. En dan te bedenken dat de meeste panelen zo’n 25 jaar mee gaan. Alle opbrengst daarna is dus pure winst.

Kiest u voor Mijnenergiebrabant.nl dan weet u zeker dat u zonnepanelen van goede kwaliteit krijgt die u binnen afzienbare tijd zult kunnen terugverdienen.

Kwaliteit en stabiliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Alleen fabrikanten die al langere tijd actief zijn op de markt voor zonne-energie en die een bewezen track record hebben, zijn aan ons leveringsprogramma toegevoegd.

Neem nu meteen contact op met een van onze medewerkers! Wij lichten u graag uitgebreid en vrijblijvend voor over de mogelijkheid van het investeren in en terugverdienen van zonnepanelen.