Zakelijk gebruik van zonnepanelen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Overweegt u om zakelijk gebruik te gaan maken van zonnepanelen? Dat vinden wij van Mijn Energie Brabant een verstandige overweging. Er zijn namelijk diverse redenen aan te dragen waarom u voor zakelijk gebruik van zonnepanelen zou kiezen.

Wanneer u beschikt over een eigen bedrijfspand met een flink dakoppervlak, dan biedt dat een behoorlijk potentieel voor wat betreft het genereren van elektriciteit. Mijn Energie Brabant zet de voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf graag op een rij voor u.

Zakelijk gebruik van zonnepanelen drukt allereerst uw elektrakosten. Natuurlijk vergt het aanbrengen van de panelen een eenmalige investering, maar vervolgens zullen uw elektriciteitskosten zo’n 25 jaar significant worden verlaagd.

In de tussentijd heeft u de investering in zonnepanelen al lang terugverdiend. Maar afgezien van de kostenvoordelen zijn er meer redenen om zakelijk gebruik te gaan maken van zonnepanelen:

• De beschikbaarheid van subsidies voor zakelijk gebruik van zonnepanelen (o.a. SDE en EIA).
• De waardeverhoging van uw bedrijfspand wanneer u de panelen laat aanbrengen.
• De positieve impuls ten aanzien van uw uitstraling als duurzame onderneming.
• De beperking van uw afhankelijkheid van een elektriciteit leverancier.

Die laatste reden heeft te maken met zich eventueel in de toekomst manifesterende calamiteiten ten aanzien van het energienet. Ons net is in prima staat hoor, maar zo nu en dan doet zich een stroomstoring voor. Zeker wanneer het essentieel is dat sommige van uw bedrijfsprocessen doordraaien, kunt u overwegen om de zonnestroom in accu’s op te slaan. U kunt dan altijd uw primaire processen voortzetten, zelfs in geval van een stroomstoring.

Wij informeren u graag omtrent alle ‘ins en outs’ met betrekking tot zonnepanelen. Wij zijn installateur van gerenommeerde merken zoals AEG en hebben al veel bedrijven geholpen om zakelijk gebruik te gaan maken van zonnepanelen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.