Investeer in zonnepanelen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Ja, het is een goed moment om zonnepanelen aan te schaffen. Veel mensen zijn nog in afwachting van wat de prijzen van solarpanelen de komende jaren gaan doen. De afgelopen 10 jaar zijn die namelijk steeds drastisch afgenomen.

Investeer dus in zonnepanelen, dat wordt immers al maar gunstiger! De afgelopen 3 jaren is er overigens wel een afvlakking van de prijsdaling waarneembaar. Dat de aanschafprijs van een solarpaneel steeds lager werd, had met name te maken met het feit dat meer en meer fabrikanten ze in massa gingen produceren.

En massaproductie verlaagt de productiekosten en daarmee natuurlijk de commerciële prijs.

Het antwoord op die vraag is heel simpel: investeer in zonnepanelen via Mijn Energie Brabant. Wij staan namelijk voor kwaliteit en stabiliteit. Dat betekent dat u langdurig kunt rekenen op een goed rendement van uw zonnepanelen.

Alle producten die wij leveren zijn van gerenommeerde fabrikanten. Dat zijn leveranciers die zich al jaren op de markt voor solarproducten begeven en hun panelen in de loop der jaren steeds weer hebben weten te verbeteren. Investeer bijvoorbeeld via ons in zonepanelen van AEG, Longi Solar, ABB of Goodwe.

Investeer in zonnepanelen en al na enkele jaren heeft u ze terugverdiend. De investering is eenmalig en een installatie zonnepanelen gaat al gauw 25 jaar mee zonder dat onderdelen en dergelijke hoeven te worden vervangen. Uw stroom krijgt u vervolgens jaarlijks ‘gratis’ via uw dak.

Wat u niet direct verbruikt, levert u gewoon terug aan het net. En doet u het niet voor het rendement, doe het dan voor het milieu. Veel stroom wordt door uw leverancier namelijk nog met fossiele bronnen opgewekt, een proces waar bovendien CO2 bij vrij komt.

Het zelf opwekken van stroom via zonnepanelen heeft geen enkel negatief effect op het milieu.
Ook daarom zeggen wij van Mijnenergiebrabant.nl: investeer nu in zonnepanelen! Daar krijgt u geen spijt van.