Kosten van zonnepanelen in Deurne

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Ruim 10 jaar geleden was men voor het plaatsen van een tiental zonnepanelen met een opbrengst van een kleine 2500 Wattpiek bijna € 9.000 kwijt. Met de hedendaagse panelen met een opbrengst die zo’n 33% groter is bij gelijk oppervlak, is men ongeveer de helft van het investeringsbedrag van weleer kwijt. De prijzen van zonnepanelen, ook in Deurne, zijn dus drastisch lager geworden. En dat terwijl de opbrengst juist sterk is gestegen.

Wij van Mijn Energie Brabant kunnen eigenlijk maar 1 advies geven: profiteer nu van de extreem lage prijs van zonnepanelen. Wij komen graag langs bij u in Deurne om uw besparing getalsmatig in beeld te brengen.

Investeert u in PV-techniek, dan hoeft u geen rekening te kouden met kosten voor onderhoud van zonnepanelen. Dat maakt de cashback van uw investering in Deurne erg transparant. Mede doordat al onze componenten en systemen beproefd zijn, weet u zeker dat u tot 25 jaar probleemloos kunt profiteren van gratis zonnestroom. Wij bieden bovendien langdurige garantie.

De enige vorm van onderhoud van een zonnepaneel betreft reiniging ervan. Regen en wind nemen die taak veelal automatisch voor hun rekening. Maar om de opbrengst te optimaliseren kunt u af en toe een handje helpen met een sopje en een lange wisser.

Met meer dan een decennium aan ervaring met energiebesparing en zonnepaneeltechniek, hebben wij de meest recente ontwikkelingen binnen deze markt direct zelf meegemaakt. Wij weten welke partijen betrouwbaar zijn en hebben op basis daarvan ons leveringsgamma aan zonnepanelen samengesteld. Door onze uitgekiende en betrouwbare bedrijfsvoering, krijgt u een kwalitatief hoogwaardige set van zonnepanelen op uw dak in Deurne tegen een zeer gunstige prijs.

Wees niet langer een dief van uw eigen portemonnee en start met kosten besparen door middel van zonnepanelen in Deurne.