Hoeveel kosten zonnepanelen?

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Bent u op zoek naar informatie ten aanzien van de kosten van zonnepanelen? Daar kunnen wij u alles over vertellen. De afgelopen 10 jaren zijn de prijzen van zonnepanelen flink omlaag gegaan. Maar sinds ongeveer 2016 stabiliseren ze zich.

De oorzaak van de aanvankelijke prijsdaling was een steeds groter wordend aanbod. Steeds meer leveranciers begonnen zich zo’n 10 jaar geleden bezig te houden met de productie van zonnepanelen en bovendien in steeds grotere aantallen. En massaproductie is nu eenmaal goedkoper dan kleinschalige productie. Daardoor namen de kosten van panelen voor consumenten steeds verder af.

Wanneer je kijkt naar de kosten van zonnepanelen als consument, is het belangrijk om niet direct op de daadwerkelijke prijs per paneel af te gaan. Veel panelen zijn de afgelopen 10 jaar namelijk in technisch opzicht steeds verder verbeterd. 

Het is dus mogelijk dat sommige zonnepanelen hetzelfde kosten als een tijd terug. De panelen van 2020 brengen echter per vierkante meter een stuk meer op dan in bijvoorbeeld 2010. De kosten voor de aanschaf van de individuele zonnepanelen nemen dus wellicht weliswaar niet even sterk af, maar het rendement verbetert sterk. Op die manier verdienen de panelen ook meer geld voor u waardoor de terugverdientijd van zo’n zonnepanelen een stuk korter wordt.

Wanneer u kiest voor Mijn Energie Brabant dan weet u dat u zonnepanelen krijgt met een goede verhouding tussen aanschafkosten en rendement. Bij ons staan kwaliteit en stabiliteit boven alles. Wij hebben dan ook alleen fabrikanten aan ons leveringsschema toegevoegd die over een lange historie beschikken en die behoren tot de top van de solarwereld. 

Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen lage kosten.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte! Wij adviseren u graag. Wij sluiten u graag aan op de veiligste, de meest betrouwbare, milieuvriendelijkste en meest eindeloze energiebron die er voor de mens maar beschikbaar is.