Charge Amps Aura

2 sockets

Wij bieden volledige installatieservice aan voor dit product.

Specificaties

Merk
Charge Amps
Fabrikant
Charge Amps
Land v herkomst
Zweden
Garantie in jaren
3
Meer specificaties
Systeem
Charge Amps Aura
Type
Stopcontact
Aantal sockets
2
Kabel optie
Exclusief kabel
EV kabel
Type 2
Aantal fases
3 fases
Laadvermogen
22 kW
Communicatie
Wifi, Ethernet, 4G
Eigenschappen
Eco Smart Charging (optioneel)
Beschermingsgraad
IP55
Geschikt voor buiten
Ja
Hoogte (mm)
405
Breedte (mm)
367
Diepte (mm)
159
Gewicht
10 kg

Product omschrijving

Charge Amps Aura is zorgvuldig ontworpen door industrieel ontwerper Joachim Nordwall, hoofdontwerper van sportwagenfabrikant Koenigsegg, en gemaakt van duurzaam gerecycled aluminium. Zweeds industrieel ontwerp dat niet alleen uw elektrische auto oplaadt, maar ook uw pand siert en bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Meer lezen

Aura is voorbereid op ISO 15118, wat een aantal mogelijkheden biedt wanneer de elektrische auto’s van morgen beginnen met het ondersteunen van vehicle-2 grid-technologie. In de toekomst zal de auto niet alleen een vervoersmiddel zijn, maar ook een plek voor energieopslag. Dan is een laadstation nodig dat deze technologie mogelijk maakt en communicatie vanuit de auto ondersteunt.

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Overstappen op zonne-energie?

Mijn Energie Brabant helpt u verder! Wij bieden volledige installatieservice voor nieuwe zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.