Charge Amps Dawn

Hoge kwaliteit

Wij bieden volledige installatieservice aan voor dit product.

Specificaties

Merk
Charge Amps
Fabrikant
Charge Amps
Land v herkomst
Zweden
Garantie in jaren
3
Meer specificaties
Laadstroom
3 fase
Spanning
230/400 V
Connectiviteit
WiFi, 4G
Meting
MID, 3-fase spanning, stroom en vermogen
IP-classificatie
IP 54 binnenbehuizing/module IP 44 buitenbehuizing
Laadcontact
Type 2, 22 kW
Afmetingen (B x D x H)
250 × 145 × 378 mm
Gewicht
3,5 kg

Product omschrijving

Met een laadcapaciteit van 22 kW, een prachtig
productontwerp en geavanceerde technologie staat
Charge Amps Dawn voor eenvoudig laden op z’n best.

Meer lezen

Neem het laden in eigen hand

Charge Amps Dawn is een enkele AC-lader van 22 kW type 2 en biedt veel laadcapaciteit in één stopcontact. De prachtig vormgegeven lader is uitgerust met een gecertificeerde MID-meter die precies meet en laat zien hoeveel kW er gebruikt is om uw auto op te laden. En dankzij het eenvoudige installatieproces – waarmee u meerdere laders in serie kunt schakelen – is dit de perfecte lader voor semi-openbare ruimtes zoals wooncoöperaties of parkeerplaatsen bij kantoorgebouwen.

Gebouwd voor de toekomst
Ontworpen door Joachim Nordwall, voormalig hoofdontwerper voor sportwagenfabrikant Koenigsegg, is Charge Amps Dawn gebouwd met de nieuwste technologie en met het oog op de toekomst om een optimale oplaadervaring voor vele jaren te creëren. Het installatieproces is eenvoudig, de lader is gebruiksvriendelijk en de energie-efficiëntie is ongeëvenaard.

Blijf verbonden. Blijf voorop.
Met Charge Amps Cloud kunt u gemakkelijk uw laders op afstand beheren en de huidige laadstatus bekijken. De cloud beheert de lastverdeling tussen de laders en het pand, en met onze API-oplossing is het mogelijk om Charge Amps Dawn te integreren met uw eigen platform om bijvoorbeeld uw eigen betalingssysteem te controleren en te gebruiken. De geschiedenis is beschikbaar in de cloud voor rapporten en statistieken, en wij versturen draadloze updates zodat de lader altijd over de nieuwste software en alle functies beschikt.

Charge Amps Dawn is volledig OCPP-compatibel, wat betekent dat u de lader kunt aansluiten op een gewenste cloudservice van waaruit de lader kan worden beheerd.

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Overstappen op zonne-energie?

Mijn Energie Brabant helpt u verder! Wij bieden volledige installatieservice voor nieuwe zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.