Charge Amps Halo

Best verkocht

Wij bieden volledige installatieservice aan voor dit product.

Specificaties

Merk
Charge Amps
Fabrikant
Charge Amps
Land van herkomst
Zweden
Garantie in jaren
3
Meer specificaties
Systeem
Charge Amps Halo
Type
Kabel
Kabel
Inclusief
EV kabel
Type 2
Aantal fases
3 fases
Laadvermogen
11 kW
Eigenschappen
Eco Smart Charging (optioneel)
Beschermingsgraad
IP66
Geschikt voor buiten
Ja
Hoogte (mm)
203,2
Breedte (mm)
262,4
Diepte (mm)
159,4
Gewicht (kg)
4

Product omschrijving

Charge Amps Halo is voorzien van ledverlichting die u in het donker begeleidt, een vaste kabel die flexibel en buigbaar is, zelfs bij temperaturen tot -25 °C, een extra schuko-stopcontact om bijv. een elektrische fiets op te laden en de hoogste IP-classificatie (IP 66) op de markt. Eenvoudigweg een compleet laadstation dat echt is gemaakt voor het barre Scandinavische klimaat.

Meer lezen

Natuurlijk is Charge Amps Halo ook aansluitbaar en beschikbaar met de bijbehorende software. Net als wanneer u uw mobiele telefoon updatet, sturen we updates over-the-air om ervoor te zorgen dat het laadstation altijd over de nieuwste software met alle functionaliteiten beschikt. De software regelt ook alle functies voor Charge Amps Halo en voor rapportage of statistieken is alle geschiedenis beschikbaar.

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Overstappen op zonne-energie?

Mijn Energie Brabant helpt u verder! Wij bieden volledige installatieservice voor nieuwe zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.