Wallbox Copper SB

Makkelijk te gebruiken met de app

Wij bieden volledige installatieservice aan voor dit product.

Specificaties

Merk
Wallbox
Fabrikant
Wallbox
Land v herkomst
Spanje
Garantie in jaren
2
Meer specificaties
Systeem
Wallbox Copper SB
Type
Stopcontact
Aantal sockets
1
Kabel
Inclusief
EV kabel
Type 2
Aantal fases
3 fases
Laadvermogen
22 kW
Communicatie
Wifi, Ethernet, Mobiel, Bluetooth
Eigenschappen
Power Sharing
Beschermingsgraad
IP54
Geschikt voor buiten
Ja
Hoogte (mm)
260
Breedte (mm)
113
Gewicht
2kg

Product omschrijving

Wallbox Copper SB is de meest flexibele oplader van Wallbox. Dankzij het geïntegreerde stopcontact is hij geschikt voor laadkabels van het type 1 en 2, zodat hij alle elektrische auto’s die op de markt zijn, kan opladen.

Meer lezen

Wallbox Copper SB 22kW

Wallbox Copper SB 22kW is de perfecte combinatie tussen slimme technologie en een schitterend ontwerp. Selecteer wie toegang heeft tot je oplader met RFID-kaarten of de myWallbox-app. Geniet van een groot aantal functies op het myWallbox-platform om je oplader te bedienen.

Met verschillende connectiviteitsopties heeft Copper SB tot 22 kW laadvermogen, afhankelijk van je elektrische installatiecircuit.

Voordelen Wallbox Copper SB 22kW

De Wallbox Copper SB laadpalen hebben verschillende voordelen:

Snelheid: De Wallbox Copper SB 22kW is een snelle lader die de batterij van een elektrisch voertuig snel en efficiënt kan opladen.

Gebruikersgemak: Met zijn compacte afmetingen kan de Wallbox Copper op verschillende plaatsen geïnstalleerd worden, waardoor het een handige optie is om een EV op te laden.

Veiligheid: De Wallbox Copper is ontworpen met het oog op veiligheid, met meerdere veiligheidscertificaten en automatische uitschakeling in geval van nood.

Gebruiksvriendelijke interface: De Wallbox Copper heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers eenvoudig een oplaadsessie kunnen starten en controleren.

Slimme technologie: De Wallbox Copper is uitgerust met slimme technologie die monitoring en controle op afstand mogelijk maakt, waardoor gebruikers hun energieverbruik kunnen volgen en beheren.

Kosteneffectief: De Wallbox Copper SB 22kW is een kosteneffectieve optie voor eigenaars van elektrische voertuigen en biedt een snelle en handige manier om een EV op te laden zonder dure apparatuur of infrastructuur.

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Overstappen op zonne-energie?

Mijn Energie Brabant helpt u verder! Wij bieden volledige installatieservice voor nieuwe zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.