Wallbox KIT PLP1

Klein & handig

Wij bieden volledige installatieservice aan voor dit product.

Specificaties

Merk
Wallbox
Fabrikant
Wallbox
Land van herkomst
Spanje
Garantie in jaren
2
Meer specificaties
Systeem
Wallbox Pulsar Plus
Type
Kabel
Kabel
Inclusief
EV kabel
Type 2
Kabel lengte
7 meter
Aantal fases
3 fases
Laadvermogen
22kW
Communicatie
Wifi, Bluetooth
Eigenschappen
Power Sharing
Beschermingsklasse
IP54
Geschikt voor buiten
Ja

Product omschrijving

Wallbox EV Lader:

Wallbox Pulsar Plus is de kleinste, krachtige slimme lader voor elektrische auto’s van Wallbox. Hij is zo ontworpen dat hij overal past en hij verandert van kleur afhankelijk van de laadstatus, zodat je direct weet wanneer je auto aan het opladen is of klaar is voor gebruik. Pulsar Plus is leverbaar met verschillende laadkabels en voedingen, waardoor hij elke EV van stroom kan voorzien tot 22kW.

Meer lezen

Thuis opladen wordt nog makkelijker met de myWallbox-app, daarmee kun je je oplader bedienen vanaf elk smart apparaat via wifi of bluetooth. Je kunt het opladen beheren, schema’s instellen, meldingen ontvangen en nog veel meer. Met Pulsar Plus heb je controle over je EV-laadsessies en word je elke dag wakker met een volle accu.

Wallbox Meter:

In combinatie met een energiemeter opent jouw slimme lader nieuwe myWallbox functies zoals Eco-Smart en Power. Eco-Smart maakt gebruik van de groene energie, die wordt opgewekt door jouw zonnepanelen of windturbines thuis, om jouw elektrisch voertuig op de meest efficiënte en duurzame manier op te laden.
De Power Boost helpt je om stroomuitval en onaangename verrassingen op je energierekeningen te voorkomen. Hij doet dat door het actuele energiegebruik van je woning te meten en te zorgen voor automatische aanpassing van de lading die je auto krijgt.

  • Pas automatisch het laadvermogen van je auto aan
  • Open nieuwe myWallbox functies
  • Laad je auto op met je zonnepanelen

Wallbox Kabelhouder:

Houd de oplaadkabel georganiseerd met een Wallbox kabelhouder.

  • Aluminium materiaal
  • Afmetingen 165 x 142 x 75 mm
  • Installatie binnen of buiten

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Overstappen op zonne-energie?

Mijn Energie Brabant helpt u verder! Wij bieden volledige installatieservice voor nieuwe zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.