Zaptec Go

Inclusief loadbalancer

Wij bieden volledige installatieservice aan voor dit product.

Specificaties

Fabrikant
ZAPTEC
Garantie in jaren
5
Afmetingen (mm)
H: 242 x W: 180 x D: 75
Meer specificaties
Gewicht
1,3 kg
Inclusief loadbalancer
Ja
Aantal fases
3
Installatiecircuit
Max. 40A
Installatienetwerk, spanningen
TN, IT en TT 230VAC ± 10% 400VAC ± 10%
Max. stroom- en laadvermogen
22 kW
Oplaadaansluiting
IEC 62196-2 Type 2 vrouwelijk
Gebruikersinterface
Mobiele app
Temperatuurbereik
–30 °C tot +40 °C
Aantal sockets
1

Product omschrijving

Het maakt niet uit waarin u rijdt of waar u naartoe gaat, Zaptec Go is de veiligste manier om uw reis van stroom te voorzien. Gebouwd op toonaangevende Noorse groene technologie, hebben we een bekroonde oplader gemaakt die net zo slim is aan de binnenkant als eenvoudig aan de buitenkant.

Meer lezen

Geschikt voor elk elektrisch voertuig

Compatibel met alle elektrische voertuigen en huizen. Zaptec Go past zijn maximale lading slim aan de capaciteit van uw auto aan, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt opladen.

10x sneller

Met Zaptec Go kunt u 10 keer sneller opladen dan met een standaard huisstekker. Met een 22 kW auto en 1 uur opladen bent u in een mum van tijd 100 km verder.

5 jaar garantie

Dit biedt geruststelling en gemoedsrust voor de komende jaren.

Kleiner en lichter

Het strakke en discrete uiterlijk is 80% kleiner en lichter dan vergelijkbare opladers op de markt.

3X opladers

Dankzij het intelligente ontwerp kunt u tot drie Zaptec Go’s installeren in hetzelfde huis of op dezelfde werkplek, en gewoon uitbreiden als en wanneer dat nodig is.

Gebouwd in Noorwegen

Zaptec Go is gebouwd om lang mee te gaan. Het is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Noorwegen voor Noorse omstandigheden.

Plaats ‘s werelds kleinste slimme lader overal

Vergelijkbaar met het formaat van een digitale tablet, en verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren: de Zaptec Go zal niet misstaan in uw huis. Over elk onderdeel van Zaptec Go is zorgvuldig nagedacht. Van het beperkte aantal onderdelen tot de positionering van de functioneel verlichte netaansluiting en oplaadkaart (RFID-chip), hebben we deze oplader gebouwd voor zeer intuïtief gebruik. We hebben traditionele Scandinavische designesthetiek gecombineerd met toonaangevende Noorse groene technologie. Bedacht, ontworpen en geproduceerd aan de westkust van Noorwegen.

Op een andere manier besparen?

Weet u al wat de voordelen zijn van een dynamisch energiecontract in combinatie met een thuisbatterij? U kunt veel besparen op uw energiekosten!

Overstappen op zonne-energie?

Mijn Energie Brabant helpt u verder! Wij bieden volledige installatieservice voor nieuwe zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.