Laat nu zonnepanelen plaatsen op uw huis in Mierlo!

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Het was nog nooit zo aantrekkelijk als nu om in zonnepanelen te investeren voor de particulier. Een particulier die in zonnepanelen investeert, verzekert zich momenteel van een uitstekend investeringsrendement. En dat heeft zo zijn redenen.

De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren namelijk steeds verder gedaald. Als gevolg van toenemende concurrentie in het producentensegment, gaan steeds meer fabrikanten hun prijzen verlagen. Daar profiteert de particulier natuurlijk van, mits die in zonnepanelen op zijn huis investeert. Maar er is nog meer goed nieuws. Want ondanks dat PV-panelen steeds goedkoper worden, wordt de techniek toch steeds beter. Moderne panelen met dezelfde oppervlakte als 10 jaar geleden, realiseren daardoor veel meer groene stroom. Plaats nu zonnepanelen op uw woning in Mierlo en u profiteert dubbel.

Wellicht heeft u besloten als particulier in de omgeving Mierlo om nu eindelijk zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen. Het is al heel mooi dat u deze beslissing met het oog op uw portemonnee en met het oog op het positieve effect op het milieu heeft genomen. Maar waar moet u beginnen? Daar kunnen wij van Mijn Energie Brabant wel een antwoord op geven. Wij beschikken namelijk over jarenlange advieservaring met het oog op het realiseren van PV-projecten. Het aanbrengen van zonnepanelen op uw woning vergt maatwerk. Wij maken graag een plan van aanpak voor u als particulier en bieden u ook diverse opties ten aanzien van leveranciers en producenten. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mijn Energie Brabant maakt enkel gebruik van de componenten van gerenommeerde producenten en voor de installatie schakelen wij de beste lokale installateurs in om de zonnepanelen op uw huis in Mierlo te monteren. Ook op administratief gebied nemen wij u alle last uit handen. Mijn Energie Brabant heeft als ambitie om iedere particuliere woning in Mierlo van zonnepanelen te voorzien. Bel ons!