Laat zonnepanelen plaatsen op uw huis in Asten

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Bent u een van de eigenaren van de woningen die Asten rijk is? Dan bent ook u vast en zeker met regelmaat bezig met nadenken over manieren van verduurzaming. Energiebesparing neemt daarin een belangrijke rol in. Er zijn subsidies beschikbaar voor onder andere het aanbrengen van isolatiemaatregelen. Maar hoe zou u het vinden wanneer de energie die u verbruikt 100% groen van karakter is en nog gratis ook? Door zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning in Asten, wordt die situatie realiteit.

Als particulier is het op dit moment nog mogelijk om de btw op uw investering terug te vorderen. Dat betekent dat de aanschafwaarde maar liefst 1/6e deel lager wordt. Mede door de gunstige prestaties van de huidige technologie, heeft u de investering al binnen 5 jaar terugverdiend.

Sla er de statistische cijfers maar op na. Het gemiddeld energieverbruik van een huishouden in Asten is de afgelopen 10 jaar met 500 kWh per jaar gedaald. Dat komt doordat veel apparaten steeds energiezuiniger worden. Een goede ontwikkeling. Met zonnepanelen op uw huis in Asten zal uw elektriciteitsgebruik nog verder dalen. U draagt daardoor significant bij aan de energietransitie. Een fijn gevoel!

Dat wordt ook van bedrijven in Asten verwacht en daarom zijn zonnepanelen ook in zakelijk opzicht interessant. De investering drukt uw bedrijfskosten en vergroot bovendien uw groene imago. Commercieel gezien wordt dat de komende jaren steeds belangrijker.

Met onze focus op klanten in onze eigen provincie is Mijn Energie Brabant dé aangewezen partij om groene-stroom-projecten waaronder het realiseren van zonnepanelen bij bedrijven en op woningen in Asten te realiseren. Wij hebben het netwerk, het topkwaliteit assortiment en het vermogen om u op een goede manier te adviseren en te begeleiden.

Wacht niet langer maar nodig ons vrijblijvend uit. Wij komen graag bij u langs.