Onderhoud zonnepanelen in Uden

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *
Overweegt u de investering in een PV-systeem maar wilt u eerst weten met welk onderhoud u te maken krijgt? Wij van Mijn Energie Brabant, al vele jaren actief als projectmanagementbureau op het gebied van zonnesystemen in Noord-Brabant, lichten u graag in. En om er kort over te zijn, het onderhoud van een zonnepaneel in Uden heeft nauwelijks wat om het lijf. PV-systemen zijn namelijk in staat om vele jaren volledig autonoom te functioneren. De kosten bovenop de aanschafprijs van uw zonnepanelen zijn derhalve vrijwel nihil.

Dat is het mooie van zonneceltechnologie. Er is geen sprake van bewegende delen en de onderdelen zijn robuust en vrij van slijtage. Zo kan het gebeuren dat een systeem na vele 10-tallen jaren nog steeds hetzelfde rendement oplevert. De prijzen voor de aanschaf van zonnepanelen zijn momenteel erg gunstig. Als gevolg van overaanbod op de wereld-productiemarkt hebben die de afgelopen jaren een dalende trend laten zien. En dat terwijl de techniek jaarlijks wordt verbeterd en een hedendaags zonnepaneel veel meer stroom opwekt dan een exemplaar van 10 jaar geleden.

Hoeft u dan niets aan onderhoud t.b.v. uw zonnepanelen in Uden te doen? “In principe niet”, dat is daarop ons antwoord. Het is verstandig om eventuele oppervlaktevervuiling zoals vogelpoep, zand en stuifmeel en dergelijke bij wijze van onderhoud van het zonnepaneel te vegen. Wanneer het paneel moeilijk bereikbaar is zijn daar tegen een beperkte aanschafprijs wissers met verlengstuk voor verkrijgbaar.

Geen maandelijkse energiekosten meer terwijl u geen omkijken heeft naar uw systeem. De kosten van een set van zonnepanelen op uw woning- of bedrijfsdak in Uden zijn eenmalig en hebben enkel betrekking op de aanschafprijs. Wij realiseren uw project vakkundig voor u en indien van toepassing nemen we u het administratieve werk t.b.v. Btw-teruggaaf voor particulier gebruik uit handen.

Zonnestroom, die wek je in Brabant natuurlijk op met hulp van Mijn Energie Brabant. Dat verzekert u ook van goede kwaliteit tegen uiterst schappelijke prijzen.