Onderhoud zonnepanelen Son en Breugel

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Stel u laat zonnepanelen door ons installeren op het dak van uw woning of bedrijf in Son en Breugel. Vraagt u zich wel eens af wat u dan kwijt bent aan de kosten voor onderhoud per zonnepaneel? Ons antwoord luidt: feitelijk helemaal niets.

Zonnepanelen zijn technisch gezien onderhoudsvrij. Ze bevatten geen bewegende delen en de mate van slijtage is daardoor minimaal. Het is ook daarom dat ze tot wel 25 jaar meegaan. Dat is maar liefst 5 keer de terugverdientijd van uw investering. Bovendien kunt u in veel gevallen bij Mijn Energie Brabant rekenen op levenslange garantietermijnen.

Terwijl de energieprijzen momenteel de pan uit rijzen, heeft u de mogelijkheid om maatregelen te nemen waardoor het voor eens en voor altijd gedaan is met de onzekerheid omtrent commerciële energietarieven. De aanschafprijzen van zonnepanelen lagen namelijk nog nooit zo laag. De opbrengst per geïnvesteerde meter dakoppervlak, is ongekend hoog. Dat betekent héél, héél veel energie en rendement uit uw investering.

Profiteer van de aantrekkelijke prijs van zonnepanelen en ‘waag’ de investering. Dat zal u geen windeieren leggen. Tot 25 jaar lang produceert u gratis groene stroom. Wanneer we al van kosten voor onderhoud spreken, dan doelen we op bijkomstige zaken als kosten voor bewassing en dergelijke. Dat zorgt voor een optimaal rendement. Bent u handig, dan verricht u dat gewoon periodiek zelf.

Als dé lokale speler in de regio Brabant hebben wij de ambitie om iedere woning en ieder bedrijfspand in Son en Breugel met zonnepanelen uit te rusten. Wij hebben er de kennis en het netwerk voor.

Door onze ruime ervaring kunnen wij de totale projectregie volbrengen. Wij borgen de totale procesrealisatie, van advisering tot oplevering en nazorg. Gaat ook u binnenkort bijdragen aan de realisatie van de ambitieuze energietransitie? Als het aan ons ligt wel. En daar helpen we u bij met de allerbeste dienstverlening.