Opbrengsten zonnepanelen in Bakel

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Overweegt u wellicht al langere tijd een investering in zonnepanelen? Zowel voor particulieren als voor zakelijke gebruikers is dat momenteel een extra aantrekkelijke optie. Daar zijn een aantal redenen voor:

  • De aanschafprijzen voor zonnepanelen zijn momenteel voor u in Bakel extreem laag;
  • Steeds maar verbeterde techniek levert extra energie (stroom) op per m2 dakoppervlak;
  • De momenteel extreem hoge reguliere energieprijzen veraantrekkelijken een investering andermaal.

Door al deze ontwikkelingen wordt de terugverdientijd van uw systeem nu nog verder verkort. En dat terwijl de kosten voor onderhoud van zonnepanelen vrijwel nihil zijn. Na uw eenmalige investeringsuitgave gaat u dus direct profiteren.

Geeft u ons van Mijn Energie Brabant de opdracht om uw PV-systeem te realiseren, dan mag u rekenen op de toepassing van topkwaliteit panelen, omvormers en installatiematerialen. Ons productassortiment waarborgt een gunstige prijs van uw systeem van zonnepanelen in Bakel en is vanuit jarenlange praktijkervaring samengesteld. Mocht er toch iets kapot gaan: wij geven standaard 25 jaar garantie op veel van onze producten en komen defecten dus kosteloos verhelpen.

Het enige aan te bevelen onderhoud van uw zonnepanelen in Bakel betreft periodiek schoonmaakwerk van het oppervlak van ieder zonnepaneel. Veeg vogelpoep, zand en stuifmeel er in elk geval zelf tijdig af, dan houdt u het rendement van uw systeem optimaal.

Als lokaal projectmanagementbureau kennen wij onze omgeving. Wij realiseren dan ook maar wat graag een systeem van zonnepanelen voor u in Bakel, zoals wij dat al deden voor legio andere klanten in uw gemeente. Ook onze partnerbedrijven zijn afkomstig uit de regio zelf. Uw investering brengt slechts eenmalige investeringskosten t.a.v. uw zonnepanelen in Bakel met zich mee. Door onze lokale oriëntatie en die van onze partners, zijn eventuele onverwachte calamiteiten altijd op een extreem korte termijn verholpen. Zo kunt u steeds weer snel en optimaal zelf energie produceren.

In een vrijblijvend gesprek legt Mijn Energie Brabant graag nader aan u uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.