Overschakelen op zonnepanelen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

In hoeverre zou overschakelen op zonnepanelen iets voor u kunnen zijn? Bij Mijnenergiebrabant.nl merken wij dat veel mensen nog maar weinig kennis hebben over de effecten van zonnepanelen op het milieu en op de inhoud van hun portemonnee.

Wist u dat u met overschakelen op panelen namelijk flink wat geld kunt besparen? En dan te bedenken dat u daarmee ook nog eens bijdraagt aan het verbeteren van de leefomgeving, nu en in de toekomst.

Laten we eens een rekenvoorbeeld bekijken. Stel u gaat overschakelen op zonnepanelen en laat door Mijnenergiebrabant.nl 10 panelen op uw dak installeren die ieder over 250 wattpiek vermogen beschikken. Door te switchen naar zonnepanelen wekt u dan voortaan jaarlijks zelf zo’n 2.000 tot 2.500 kilowattuur aan ‘gratis’ elektriciteit op. 

Dat scheelt u op jaarbasis € 500 die u bespaart ten aanzien van de energierekening van uw electra-leverancier. Aangezien een set van 10 van dergelijke panelen ongeveer € 3.000 in aanschaf kost, heeft u de investering na 6 jaar al terugverdiend. 

Overschakelen op zonnepanelen legt u geen windeieren. De panelen gaan namelijk zo’n 25 jaar mee zonder dat u er omkijken naar heeft of additionele kosten moet maken. Dat betekent dat u na de terugverdien-periode nog eens € 10.000 bespaart ten opzichte van de situatie waarin u ervoor kiest om door te gaan met het afnemen van reguliere elektriciteit via uw leverancier.

Wij van Mijnenegriebrabant.nl maken overschakelen op zonnepanelen voor consumenten en bedrijven heel eenvoudig. 

In een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren we al uw wensen. Wanneer u besluit om de installatie door ons te laten verzorgen, dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij leveren kwaliteitsmontage en maken bovendien enkel gebruik van de solarpanelen die worden vervaardigd door fabrikanten met een bewezen track-record zoals AEG.

Nu overschakelen op zonnepanelen? Dat is absoluut een verstandige keuze!