Particulier zonnepanelen in Erp

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Bent u particulier en woonachtig in Erp en denkt u na over plaatsing van zonnepanelen op het dak van uw woning? Het is momenteel een prima tijd om deze investering te doen. Dat heeft te maken met de actuele situatie op de markt voor PV-panelen. Als gevolg van overaanbod was de prijs voor zonnepanelen voor de particulier nog nooit zo laag.

Veel mensen in Erp en omstreken worden ten aanzien van het doen van een dergelijke investering afgeschrikt door de terugverdientijd. In het verleden was het zo dat je je investering in PV-panelen vaak pas na een jaar of 7 had terugverdiend. Men was dan aanvankelijk een hele smak geld kwijt waar pas na die periode van werd geprofiteerd. Door de lage prijzen wordt een en ander nu echter veel sneller terugverdiend.

Zoek dan niet langer want Mijn Energie Brabant heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn bij zowel grote als kleine PV-projecten betrokken geweest en hebben een schat aan ervaring. Het is onze ambitie om iedere particulier in Erp en omstreken van het voordeel van zonnepanelen te kunnen laten profiteren.

Ons productengamma heeft enkel betrekking op gerenommeerde producenten. PV-panelen gaan wel 25 jaar mee en wij durven het aan om de particulier die in zonnepanelen via ons investeert al die tijd garantie te bieden. Wij zijn zelf geen installateur maar maken gebruik van gerenommeerde installatiebedrijven actief in de regio Erp.

Mijn Energie Brabant gaat graag het gesprek met u aan. Wanneer u ons uitnodig in Erp dan bekijken wij welke mogelijkheden ten aanzien van zonnepanelen er voor u al s particulier zijn. U mag dus rekenen op een stukje maatwerk advies maar toch op een gunstige prijs.