Als u direct wil besparen op uw energierekening, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De door ons geplaatste zonnestroomsystemen hebben de afgelopen jaren uitstekend gedraaid. Om vooruitstrevend te blijven houden we de laatste technische ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarnaast weten we precies voor welke subsidieregeling u in aanmerking komt.

Steeds meer Nederlanders investeren in zonnepanelen. Waarom? Het levert geld op!
Woont u alleen of in een druk huishuiden, zonnepanelen zijn voor iedereen aantrekkelijk.

Uw woning meer waard, dalen uw vaste lasten aanzienlijk en ontvangt u veel meer rendement op uw investering dan bij een spaarrekening. Daarnaast zijn zonnepanelen natuurlijk ook goed voor het milieu. Met een zeer goede kwaliteit van materialen en een vakkundige montage kunt u jarenlang onbezorgd profiteren van uw eigen “energiecentrale” op het dak.

"Nederland is een ideaal land voor zonnepanelen: Er is voldoende zon en het is niet te warm."

Voor de aanschaf van zonnepanelen zijn aantrekkelijke financieringsregelingen beschikbaar. Bovendien kunt u als particulier de btw die u bij aanschaf betaalt terugvorderen.

Wij kunnen dit voor u regelen!

Wanneer u ons vraagt om een offerte uit te brengen, komt er altijd eerst een adviseur naar u toe. Deze zal ter plaatse de situatie inventariseren, zodat de offerte kan worden afgestemd op uw specifieke situatie, zowel technisch als financieel. Veelal is het (schuine) dak van een huis geschikt voor zonnepanelen. Als dat niet zo is kunnen vaak een aanbouw, garage of tuinhuis benut worden om zonnepanelen te plaatsen.