Prijzen zonnepanelen in Helmond

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Overweegt u al langere tijd de investering in zonneceltechnologie ten aanzien van uw woning of bedrijfspand? Mijn Energie Brabant hanteert een zeer vriendelijke prijs voor de levering en installatie van zonnepanelen op uw woning of bedrijfsdak in Helmond.

De aanschafprijs van zonnecellen is de afgelopen jaren steeds gunstiger geworden, zeker wanneer men daarbij ook nog eens in ogenschouw neemt dat het rendement van de hedendaagse PV-techniek steeds beter wordt. Een modern paneel levert per vierkante meter veel meer energie op dan een paneel van 10 jaar geleden. Dat maakt uw investering steeds aantrekkelijker want deze wordt daardoor nog sneller terugverdiend. De hoge reguliere energieprijzen maken de investering in zonnepanelen in Helmond bovendien nog rendabeler.

Een investering in zonepaneeltechniek kost in de regel, afhankelijk van de (dak)oppervlakte die u wilt bestrijken, enkele duizenden euro’s. Dat is een bedrag dat u niet zomaar uit wilt geven maar waar u goed over nadenkt. De totale kosten van uw zonnepanelen in Helmond zitten hem echter vrijwel uitsluitend in de investering zelf. Het onderhoud dat zonnepanelen nodig hebben is namelijk vrijwel nihil. Wij van Mijn Energie Brabant bieden zelfs tot wel 25 jaar garantie op uw systeem. Ieder defect dat binnen de garantieregeling valt, verhelpen wij derhalve kosteloos en snel.

Hoewel de regen dikwijls al een handje helpt, betreft het praktisch onderhoud van een zonnepaneel feitelijk alleen het periodiek verrichten van wat schoonmaakwerk van uw PV-systeem in Helmond. Daarvoor kunt u een professionele partij laten komen met een hoogwerker. Maar met een glasbewassingstool met verlengstuk kunt u ook zelf het opperste vlak van uw systeem zo nu en dan reinigen. Daarmee verhoogt u het rendement. Let wel op dat u geen uitbijtende schoonmaakmiddelen gebruikt!

Bij de realisatie van uw zonnestroominstallatie kunt u natuurlijk wel wat hulp gebruiken van een specialist. Die u helpt om de juiste keuzes te maken en die over een betrouwbaar netwerk van lokale installateurs beschikt. Wij van Mijn Energie Brabant realiseren tegen een vriendelijke prijs een compleet systeem van zonnepanelen voor u in Helmond. Vrij van kostbaar onderhoud en operationele kosten.

Nodig ons eens vrijblijvend uit bij u aan tafel! Dan bespreken we uw project samen.