Reduceer nu uw energiekosten met zonnepanelen in Someren

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Someren telde volgens de basisregistratie Adressen en Gebouwen van het Kadaster medio 2022 in totaal 10.143 adressen. Er stonden op dat moment 8.181 woningen in uw gemeente en er waren bijna 3.000 bedrijven gevestigd. Dat betekent een heleboel vastgoed dat de potentie heeft om groene stroom te produceren. Bent u particulier of ondernemer? Wacht dan niet langer en verlaag nu uw energierekening significant. De aanschafprijs van zonnepanelen was namelijk nog nooit zo gunstig.

Dat de prijzen van zonnepanelen een investering steeds aantrekkelijker maken, wordt veroorzaakt door een aantal factoren. Er is ten eerste sprake van veel aanbod waardoor fabrikanten hun prijzen verlagen om concurrerend te kunnen zijn. Daar profiteert u in Someren van wanneer u vandaag nog investeert.

Ook de steeds voortschrijdende techniek maakt een investering in PV-panelen steeds aantrekkelijker. De techniek van zonnestroom heeft zich al lang en breed bewezen. Zonder kosten voor onderhoud profiteert u al gauw tot wel 25 jaar van ‘gratis’ stroom uit zonnepanelen op uw woning of bedrijfsdak in Someren. Door innovaties wordt de opbrengst per m2 bovendien steeds groter. Uw dak wordt daardoor steeds meer waard.

De enige vorm van periodiek onderhoud aan een zonnepaneel bestaat uit reiniging. Deels geschiedt dat vanzelf als gevolg van weer en wind. U kunt reiniging van het oppervlak echter ook eenvoudig zelf uitvoeren. Als u daarbij maar geen bijtende middelen voor gebruikt.

Anno 2022 kampen we met 2 crisissen tegelijkertijd. In zulke onzekere tijden is het altijd spannend om geld uit te geven. Ook in geval van zonnepanelen gaan de kosten voor de baten uit. Realiseer u echter dat u nadat u de eenmalige investering in zonnestroom hebt gedaan, geen uitgaven meer aan uw systeem heeft. Binnen 5 jaar heeft u het terugverdiend waarna u nog 20 jaar gratis en voor niets stroom kunt ‘oogsten’.

Mijn Energie Brabant is u graag van dienst bij realisatie van uw totale project.