Rendement zonnepanelen in Mierlo

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Het rendement op zonnepanelen gaat waar dan ook op de wereld in rap tempo omhoog, en dat geldt dus ook voor u in Mierlo. Dat heeft overigens niet zozeer met het klimaat te maken hoor. Dat wereldwijd de temperatuur stijgt betekent nog niet dat het aantal zonuren toeneemt. En juist dat aantal zonuren is bepalend voor het rendement op uw zonnepalen.

Wel is het zo dat zonnepanelen per vierkante meter een steeds grotere opbrengst genereren door verbeterde techniek. Een PV-systeem weet het zonlicht met andere woorden steeds beter om te zetten in elektriciteit. Daar profiteert u als particulier of bedrijf in Mierlo natuurlijk ook van. Daardoor kunt u namelijk sneller uw investering in zonnepanelen terugverdienen.

Een zonnesysteem is vandaag de dag zeker niet duurder dan 10 jaar geleden. Technische ontwikkelingen maken het mogelijk dat een dergelijk systeem steeds beter presteert. Tegelijkertijd zijn er zeker in het verre Oosten meer en meer producenten van zonnepanelen bijgekomen. U in Mierlo profiteert daarvan doordat de marktprijzen onder druk staan en PV-systemen dus steeds goedkoper kunnen worden geïnstalleerd. Vroeger duurde het terugverdienen van zonnepanelen een jaar of 10 maar inmiddels is die terugverdienperiode, mede als gevolg van het verbeterde rendement, nagenoeg gehalveerd. Binnen 5 jaar heeft u de investering er in Mierlo m.a.w. al uit. En daarna betaalt u niets meer voor uw stroom.
Wij van Mijn Energie Brabant hebben veel ervaring met de realisatie van systemen met zonnepalen in Mierlo en omstreken. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij waarborgen dat u de investering in uw systeem snel zult terugverdienen en dat het rendement op de specifieke panelen die wij voor u zullen selecteren, optimaal is. Wij brengen uw plannen ten aanzien van het investeren in zonnepanelen op uw dak in Mierlo dan ook graag ten uitvoer.