Rendement zonnepanelen valkenswaard

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Eigenlijk is het een wonder dat niet het dak van ieder huis in Nederland en dus ook bij u in Valkenswaard al vol ligt met zonnepalen. We weten immers allemaal hoe belangrijk de energietransitie is. En zonne-energie is schoon en heeft geen nadelige effecten voor het klimaat. Toch wachten veel huishoudens nog steeds met de installatie van zonnepanelen omdat ze denken dat het terugverdienen van een zonnesysteem te lang duurt. Dat is echter een misverstand.

De afgelopen jaren hebben zich namelijk een aantal ontwikkelingen voorgedaan waardoor het terugverdienen van zonnepanelen steeds sneller gaat. Enerzijds is het rendement van zonnepanelen steeds beter geworden, waarmee wij bedoelen dat iedere vierkante meter zonnepaneel steeds meer energie oplevert. Tegelijkertijd zijn de prijzen van zonnepanelen gedaald. Profiteer nu ook in Valkenswaard van deze gunstige ontwikkeling.

Doordat het rendement van zonnepanelen steeds verder omhooggaat is het voor woningen zoals die van u in Valkenswaard inmiddels vrij eenvoudig om een zonnesysteem te realiseren dat in de totale elektriciteitsconsumptie van een huishouden op jaarbasis kan voorzien. Weliswaar kent men in de wintermaanden een beperkte zonnestroom opbrengt, in de zonnige perioden van het jaar is er echter een overschot. Een productie van 3000 KWh per jaar is dan al snel gerealiseerd. U had vast niet gedacht dat het dak van uw woning in Valkenswaard zo veel geld voor u kon opbrengen.

Door die positieve opbrengst gaat het terugverdienen van zonnepanelen nu nog sneller. Binnen een jaar of 5 heeft u de investering terugverdiend als gevolg van het gunstige rendement. Aangezien de panelen vrijwel onderhoudsvrij tot wel 25 jaar meegaan op het dak van uw woning in Valkenswaard, betaalt u dus vervolgens maar liefst 20 jaar niets voor uw energieverbruik.

Bent u geïnteresseerd in wat Mijn Energie Brabant voor u als particulier maar ook als zakelijke klant kan doen m.b.t. zonnepanelen? Neem dan contact met ons op en wij maken het u duidelijk.