Redement zonnepanelen

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Wanneer u op zoek gaat naar zonnepanelen om te laten installeren op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand, dan is het verleidelijk om te kiezen voor de panelen met de laagste aanschafprijs. U bent dan immers het goedkoopst uit zou u zeggen. 

In werkelijkheid is het echter van belang om goede te letten op het rendement van de solarpanelen die u kiest. Niet ieder zonnepaneel levert u namelijk evenveel zonne-energie op. Door de productie van zonne-energie verdient een zonnepaneel zichzelf terug. De aanschafprijs in relatie tot het rendement van de zonnepanelen is dus bepalend voor de meest verstandige keuze. Wij helpen u graag bij het maken van die keuze.

Telt uw huishouden 3 personen? Grote kans dat uw energieverbruik dan zal liggen om en nabij de 4.000 tot 4.100 kilowattuur op jaarbasis. Dit verbruik kan met zonnepanelen met een goed rendement worden gedekt. 

De installatie van een twintigtal panelen met een vermogen van 250 Watt piek per zonnepaneel is dan voldoende. Wanneer u voor een dergelijke installatie rond de € 9.000 kwijt bent dan leveren deze panelen samen een besparing in het stroomverbruik op van ruim € 900 per jaar. En dat tot 25 jaar lang, zonder onderhoudskosten. Dat is nog eens een gunstig rendement op zonnepanelen.

Afhankelijk van wat uw specifieke wensen zijn stelt Mijn Energie Brabant een investeringsplan voor u op bestaande uit zonnepanelen die stuk voor stuk een gunstig rendement opleveren. Kwaliteit en stabiliteit zijn voor ons van groot belang. 

Uw panelen leveren op die manier langdurig voordeel en u heeft een zeer groot aantal jaren geen omkijken naar uw installatie.

De panelen van de fabrikanten die wij aan ons leveringsgamma hebben toegevoegd, kennen stuk voor stuk een gunstig rendement. Wij installeren ze vakkundig voor u en leveren tot 25 jaar garantie op de panelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw zonnepanelen en u ‘oogst’ de financiële voordelen terwijl u achterover in de zon in uw luie stoel kunt zitten.