Het begint volop te zomeren in Nederland en daarom nu de ideale tijd om zonnepanelen in Beek en Donk te kopen. Geld op de bank levert tegenwoordig niets meer op. Het is beter om uw geld te investeren in een beter milieu voor onze kinderen en kleinkinderen, zodat onze aarde kan blijven voortbestaan. Duurzaamheid, iedereen en alles is hierop gericht en u kunt hier ook zeker aan meewerken. Plaats dus zonnepanelen, draai overal LED verlichting in en isoleer uw huis. Dit zou eventueel ook kunnen door het plaatsen van rolluiken. Deze houden de warmte vast in de winter en in de zomer houden ze de zon buiten, zodat er geen dure airco nodig is.

Veel mensen blijven het leggen van zonnepanelen in Beek en Donk toch storend vinden op hun huis en willen liever wachten totdat er in de toekomst dakpannen geleverd gaan worden die energie opwekken. Dit gaat echter nog lang duren en de overheid wil al overgaan tot het verminderen van het gasverbruik, dus meer zonne- en windenergie gaan gebruiken. Nu is de tijd om zonnepanelen aan te schaffen. Bij Mijn Energie Brabant hanteren wij betaalbare prijzen voor zonnepanelen in Beek en Donk en wij helpen u bij het terugvragen van de omzetbelasting en het eventueel aanvragen van een lening bij uw Gemeente.

Veel Gemeentes verstrekken leningen als het gaat om aanschaf van zonnepanelen in Beek en Donk. De rente die ze hanteren is vaak lager dan een hypotheekrente, dus extra aantrekkelijk om hiervan te profiteren. Heeft u het geld echter op de bank staan, dan is het uiteraard verstandiger om hiermee de zonnepanelen aan te schaffen. U heeft er uiteindelijk meer rendement van dan van de spaarrente van 0,20%. Binnen 6 jaar verdient u de zonnepanelen terug en ondertussen is uw energienota beduidend lager. Kijk op onze website www.mijnenergiebrabant.nl en maak snel een afspraak met onze adviseur. Hij geeft u alle informatie die u wenst en maakt een aantrekkelijke offerte voor u.