Heeft u nog wat spaargeld op de bank en zou u dit beter willen beleggen om meer rendement van uw geld te hebben, dan zijn zonnepanelen Deurne een goede investering. Met 16 panelen wekt u al snel 4250 KW per jaar op. Zelfs in de winter, op donkere dagen, wordt er 1 a 2 KW opgewekt. In het voorjaar gaat dit al snel naar de 20 KW per dag en in de zomer dus nog wat kilowatt meer. De terugverdientijd is ongeveer 5 jaar. Na deze periode gaat u echt geld verdienen en uw spaargeld weer terugverdienen.

U kunt een app op uw telefoon downloaden die de opbrengst van de zonnepanelen Deurne per dag registreert. Leuk om te zien wat het oplevert. Nog een aardigheidje is dat u de betaalde BTW van de zonnepanelen kunt terugvragen aan de Belastingdienst. Hiervoor moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Onze medewerker van www.mijnenergiebrabant.nl kan u hierover meer vertellen. Eventueel is het onder bepaalde omstandigheden ook mogelijk een lening af te sluiten bij uw Gemeente. Nog een voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen is dat het energielabel van uw huis een hogere waarde krijgt. U bent immers duurzaam bezig en dat wordt beloond.
Tegenwoordig draait alles om duurzaamheid, dus ook zonnepanelen Deurne zijn niet meer weg te denken uit een duurzame samenleving. Feit is dat over een aantal jaren de zonnepanelen een nog grotere rol gaan spelen. De overheid wil minder gas gaan gebruiken. Dat wil zeggen dat ook onze verwarming en warmwatervoorzieningen afhankelijk zullen worden van zonne-energie. Zorg dat u in ieder geval alvast de zonnepanelen Deurne heeft liggen. U heeft dan al een gedeelte van de investering terugverdient als u weer moet gaan investeren in andere apparatuur. Kijk op onze website voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.