Zowel de tarieven voor gas als voor elektriciteit rijzen momenteel de pan uit. Vooral gas als energiebron is momenteel onbetaalbaar voor de gemiddelde consument. Tijd dus om van het gas af te stappen. Het voordeel van een gasloze huishouding is dat u die kunt ‘runnen’ op volledig groene energie. Die koopt u in of u genereert hem zelf. Hoe dan? Heeft u al eens zonnepanelen energie in Deurne overwogen?

Zonnepaneel energie, je ziet het meer en meer in zowel de particuliere als de zakelijke sfeer. En dat geldt ook voor panden in Deurne.

De tijd van de coronacrisis was een toptijd voor installateurs van zonnepanelen. De zonnesector in ons land groeide tijdens die periode met bijna 50%. Volgens diverse rapporten werd er tijdens corona voor bijna 3 gigawatt aan zonnepanelen geïnstalleerd. 1 op de 8 woningen beschikt inmiddels over zonnepanelen. Van de 10.861 woningen die er volgens de laatste officiële cijfers zijn in Deurne, beschikken met andere woorden 1.358 huizen naar verwachting over een dak dat zonnepaneel energie genereert. Hoe zit dat bij u?

Wilt ook u direct besparen op uw energierekening? En wilt u dat doen met hulp van een lokale partner die uw taal spreekt en altijd dichtbij is? Mijn Energie Brabant is uw meest betrouwbare partij. Gevestigd in Helmond zijn wij steeds beschikbaar voor al uw vragen.

Wij leveren u zonnepanelen energie door installatie van systemen en componenten van enkel beproefde topfabrikanten als Longi Solar, AEG en Trina Solar. Van ons mag u een gedegen advies verwachten, mede gebaseerd op de mogelijkheden die uw woning in Deurne biedt op het gebied van zonnepaneel energie. De behoeften van uw huishouden op energiegebied spelen hierin vanzelfsprekend een doorslaggevende rol. Meer energie realiseren dan u nodig heeft kan, maar is niet altijd aan te bevelen.

Investeren in zonne-energie: doe het NU, doe het GOED!