In Asten wonen volgens onze statistische informatie 17.068 personen in in totaal 7.069 woningen. In Nederland is gemiddeld 1 op de 8 woningen uitgerust met zonnepanelen. In uw gemeente zouden dus zo’n 900 woningdaken van een PV-systeem voorzien moeten zijn. Maar als het aan ons ligt voorzien wij op korte termijn iedereen in uw woonplaats van zonnepaneel energie.

Asten nabij de Peel en bekend van het Peel en Klok-museum. Ook hier luidt de noodklok voor wat betreft het klimaat. Want de toenemende droogte maar ook de ferme regenbuien zijn een direct gevolg van de opwarming van de aarde. Zonnepanelen energie is echter emissieloos en draagt dus bij aan het terugdraaien van deze ontwikkeling. Door hierin te investeren draagt ook u in Asten bij aan de reductie van deze zorgelijke klimaatontwikkeling.

De terugverdientijd van een investering in zonne-energie wordt steeds korter. Daar liggen 2 simultane ontwikkelingen aan ten grondslag. Enerzijds is er een fors aanbod van fabrikanten waardoor de prijzen de afgelopen 10 jaren aanzienlijk zijn gedaald. Tegelijkertijd genereert de huidige generatie zonnepanelen veel meer energie dan een decennium geleden. U krijgt dus meer voor minder. Waar wacht u eigenlijk nog op in Asten?

De complexiteit en de gevreesde tijdinvestering t.a.v. de realisatie van uw duurzaamheidsproject kan een belemmering zijn om daadwerkelijk in zonnepaneel energie te gaan investeren. Dat hoeft echter niet zo te zijn, want u kunt de totale regie aan ons uitbesteden. Mijn Energie Brabant staat tot uw dienst.

Wij zijn een lokaal bedrijf dat gebruik maakt van gerenommeerde leveranciers maar ook van betrouwbare, Brabantse installateurs. Wij nemen de volledige realisatie van intake tot oplevering voor onze rekening. Uw belasting qua tijd en energie blijft beperkt. Een optimaal rendement t.a.v. te leveren energie van uw zonnepaneel systeem in Asten: wij waarborgen het!