Wat is er nu mooier dan op een zonnige dag vanuit uw luie tuinstoel waar te kunnen nemen dat het dak van uw woning geld voor u verdient? Dat is niet langer een mythe, niet langer een droom. Het is de hedendaagse realiteit. Zonnepaneel energie is namelijk een prima optie voor uw bedrijfs- of woningdak in Bakel.

Door de toename van de energieprijzen is de investering in zonnetechnologie nu nog gunstiger geworden. Leidend voor de beslissing die daarmee samenhangt is natuurlijk de terugverdientijd. En daar kunnen wij duidelijk over zijn: die wordt steeds maar korter.

Enerzijds is er de almaar voortschrijdende stand der technologie. Door de steeds maar verbeterende zonneceltechniek kan er vandaag de dag meer energie uit iedere m2 dakoppervlak worden gerealiseerd dan 10, laat staan 20 jaar geleden mogelijk was. Het hedendaagse zonnepaneel levert aanzienlijk meer energie dan voorheen.

Anderzijds zijn er economische aspecten die de investering in zonnepanelen om zelf energie te gaan opwekken in Bakel stimuleren. Allereerst zijn daar de steeds verder dalende aanschafprijzen a.g.v. overproductie bij veel fabrikanten. Tegelijkertijd zorgt de stijging van de kosten van regulier gas en elektriciteit via energieleveranciers voor een aanschafimpuls. Investeer nu in gasloze apparaten, en vergeet niet om de stroom voor uw apparatuur uit eigen zonnepanelen te gaan winnen.

Overweegt u al langer om zonnepanelen te installeren en zelf energie te gaan produceren door middel van het dak van uw huis of bedrijfspand in Bakel? Stel die beslissing niet langer uit en laat u overtuigen.

Mijn Energie Brabant heeft al een groot aantal particulieren en zakelijke klanten in uw directe omgeving bijgestaan in de realisatie van hun zonne-energie-project. Dat zijn stuk voor stuk tevreden klanten die de afgelopen jaren hebben mogen profiteren van geweldige rendementen op hun investering. Volgt u hun spoor?