De oprichting van ons duurzaamheidsbedrijf komt voort uit de langdurige samenwerking van diverse experts, allen actief op het snijvlak van duurzaamheid, techniek en innovatie. Wij zagen dat er verbeteringen mogelijk waren in de toeleverantie en installatie van zonnepanelen voor bedrijf en woning in de provincie Noord-Brabant. Ook u in Waalre kunt daarvan profiteren.

Inmiddels hebben wij al een groot aantal projecten mogen uitvoeren. Stuk voor stuk projecten voor bedrijven en particulieren in uw gemeente waar wij trots op zijn. Bekijk ze op onze website of aanschouw ze met eigen ogen in uw woonplaats. Tot nadere technische informatieverstrekking zijn wij vanzelfsprekend steeds bereid.

Bent u ondernemer maar ook woonachtig in Waalre? Zowel bedrijven als particulieren kunnen van PV-panelen profiteren. Hoewel onze provincie onderdeel vormt van het spreekwoordelijke ‘Zonnige Zuiden’, moet men voor de meeste zonneschijn in de provincie Zeeland zijn. Daar schijnt de zon gemiddeld 10% tot 15% meer dan hier. Toch blijven er gemiddeld nog zo’n 1500 zonuren per jaar over die door middel van zonnepanelen op uw huis of bedrijfsdak in Waalre kunnen worden omgezet in energie.

Dat dit aantal wat lager ligt dan in de kustprovincies wordt met name veroorzaakt door het feit dat Waalre en omgeving net wat vaker bewolking kent. Laat dat echter geen reden zijn om geen zonnepanelen op uw huis te laten installeren.

Met 12 panelen is het goed mogelijk om 3500 kWh aan stroom per jaar te realiseren. Uitgaande van een elektriciteitsprijs van € 0,25 per kWh, welke momenteel overigens hard oploopt, bespaart men zo nagenoeg € 900 aan elektriciteitskosten per jaar. Daarmee wordt de investering in zonnepanelen op uw huis Waalre in minder dan 6 jaar terugverdiend.

Afgezien van het economische voordeel van het zonnepaneel, waar ook bedrijven van kunnen profiteren, zijn er ook nog commerciële investeringsmotieven zoals een groener imago.

Waarom dus nog wachten? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.