We gaan richting de zomer, dus tijd om zonnepanelen in Geldrop aan te schaffen en te profiteren van een hoge opbrengst en dus een lagere energienota. De BTW over de zonnepanelen krijgt u terug en tevens is het in sommige gemeentes mogelijk om een lening te krijgen tegen een redelijk lage rente. Vooral nu het steeds duidelijker begint te worden dat we langzaam maar zeker naar een lager gasverbruik moeten, is het belangrijk om hierop te anticiperen. Zorg dat u in ieder geval voldoende zonnepanelen heeft liggen om genoeg energie te kunnen opwekken. Wanneer uw huis ook nog verwarmt moet gaan worden door zonne-energie, heeft u voldoende capaciteit nodig.

Kijk voor de mogelijkheden voor het leggen van zonnepanelen in Geldrop op onze website www.mijnenergiebrabant.nl en bel ons om een afspraak te maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs, bekijken de situatie en berekenen hoeveel panelen u kunt plaatsen en hoeveel ze om en nabij moeten opbrengen. Natuurlijk leveren ze in de winter veel minder op dan in de zomer, maar gemiddeld genomen moet de opbrengst voldoende zijn. Terug leveren naar de energieleverancier brengt niet veel op, daarom is het beter goed te bekijken wat u verbruikt, hoeveel energie er nodig is en op basis hiervan het benodigde aantal zonnepanelen in Geldrop aan te schaffen.

Als u de zonnepanelen in Geldrop aanschaft, krijgt u een App op uw telefoon, Ipad of Computer om de opbrengst te kunnen volgen van uw zonnepanelen. Tevens krijgt u gratis de slimme meter die door de netbeheerder wordt geïnstalleerd. Dit is niet verplicht maar wel de toekomst. Wanneer het later nodig blijkt te zijn, moet u hem zelf betalen, dus ben geen dief van uw eigen portemonnee. De terugverdien tijd wordt geschat op 5 jaar, maar als u naast zonnepanelen in Geldrop ook nog andere maatregelen neemt om energie te besparen, zoals het aanbrengen van rolluiken, het plaatsen van zoveel mogelijk LED lampen en een goede isolatie van uw huis, is het mogelijk om het bedrag in een kortere tijd terug te verdienen.