Bent u op zoek naar de beste leverancier van Zonnepanelen Gemert, dan moet u bij Mijn Energie Brabant zijn. Wij leveren de nieuwste modellen zonnepanelen met de hoogste opbrengst voor een nette prijs. Wij regelen de teruggave voor de BTW met u en vragen eventueel een lening aan bij uw Gemeente voor zover dat mogelijk is. Beter is om uw eigen geld te beleggen in deze duurzame vorm van energie opwekken. Op de bank levert het u nagenoeg niets op. Met zonnepanelen heeft u zeker een groter rendement en het allerbelangrijkste, u zorgt ervoor dat ons nageslacht nog op een gezonde aarde kan wonen.
We hebben de plicht om te zorgen dat we de aarde duurzamer gaan maken voor onze kinderen en daar helpen Zonnepanelen Gemert heel goed bij. Bovendien bent u voorbereid op het feit dat de overheid de gaskraan een heel stuk gaat dichtdraaien. U kunt met uw zonnepanelen en een warmtepomp uw huis verwarmen zonder gas te gebruiken. Deze nieuwe technieken zitten nog in de beginfase, maar over een aantal jaren zullen we toch over moeten stappen. U bent dan al voorzien van zonnepanelen en indien nodig kunnen we er nog bijplaatsen als er plek voor is.

U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om te laten inventariseren hoeveel Zonnepanelen Gemert er op uw dak(en) passen en hoeveel de geschatte opbrengst is per jaar. We kijken dan naar uw totale verbruik op jaarbasis en als het enigszins mogelijk is, financieel en met de ruimte, meten we hoeveel panelen er gelegd kunnen worden. Kijk op onze website www.mijnenergiebrabant.nl voor meer informatie en laat ons een passende offerte maken. Besparen kan op veel manieren die duurzaam zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld overal LED lampen indraaien en zorgen voor een goede isolatie van uw huis. Rolluiken kunnen ook een besparing opleveren, zowel in de zomer als in de winter.