Staat u er al bij stil dat we weer richting de lente gaan en dat zonnepanelen in Helmond dan veel energie opwekken welke u kunt besparen. Wacht niet langer en bestel uw zonnepanelen voor in Helmond via Mijn Energie Brabant in Laarbeek.

Onze adviseur komt bij u langs om een advies uit te brengen over de hoeveelheid die op uw dak past en hoeveel u die kan opleveren per jaar. Het is mogelijk een lening te krijgen bij de Gemeente en u kunt de BTW die in de prijs begrepen is terugvragen. Uw energielabel wordt ook beter door de aanschaf van zonnepanelen in de omgeving van Helmond.

Wanneer de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, krijgt u een speciale app voor uw telefoon, PC of iPad. Hierop kunt u zien wat uw zonnepanelen in Helmond aan het produceren zijn of wat ze de afgelopen weken geproduceerd hebben.

Zelfs al denkt u dat er niet voldoende zon is, er wordt geproduceerd, al is het maar 2 Kw per dag. Het loont altijd en binnen 5 jaar heeft u de aankoop van uw zonnepanelen alweer terugverdient Maak nog voor de lente een afspraak zodat u in de zomer al kunt profiteren van een lagere energierekening door zonnepanelen te laten plaatsen in Helmond.

Bovendien wordt er een slimme meter geïnstalleerd wanneer u besluit zonnepanelen te leggen.

Mijn Energie Brabant komt vrijblijvend bij u langs in Helmond voor een goed advies.

Heeft u bijvoorbeeld een rieten dak en wilt u dit liever niet bedekken met zonnepanelen in Helmond, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om ze in de tuin te plaatsen of op bijvoorbeeld het platte dak van uw schuur of aanbouw.

De zonnepanelen zijn vrijwel onzichtbaar op een plat dak en wanneer het dak gunstig ligt ten opzichte van de zon, dan haalt u ook nog eens een hoog rendement. We willen toch allemaal een schoon milieu achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen?

Wacht daarom niet langer en laat onze adviseur langskomen. Bel meteen voor een afspraak voor het leggen van zonnepanelen Helmond op 0492-350309 of mail naar info@mijnenergiebrabant.nl