De toenemende stijging van de energieprijzen maakt een investering in zonne-energie nu nog aantrekkelijker. De terugverdientijd van de aanschaf van ieder zonnepaneel wordt daardoor aanmerkelijk verkort. Bovendien wekt u met zonne-energie voortaan enkel nog groene stroom op in Gemert. Zo draagt u ook nog eens bij aan een vermindering van de Co2-uitstoot wat goed is voor het milieu.

Voor de realisatie van uw zonnestroomproject is Mijn Energie Brabant de aangewezen partij. Wij helpen u van A tot Z aan een duurzame energiehuishouding.

Combineer het beste van 2 werelden en start zelf met het opwekken van elektriciteit. Het dak van vrijwel iedere woning of ieder bedrijfspand is er geschikt voor. Heeft u liever dat wij vooraf even vrijblijvend komen kijken of dat zo is? Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Al 25 jaar houden wij ons bezig met de realisatie van energie uit zonnepanelen. Vele cliënten uit Gemert gingen u al voor. Bekijk gerust de referentieprojecten op onze website. Wordt u onze volgende klant?

Ons bedrijf fungeert als regisseur voor uw zonnestroomproject. Wij zijn een Brabantse onderneming, werken vooral voor Brabantse klanten en maken daarbij vrijwel uitsluitend gebruik van lokale, en dus tevens Brabantse installateurs en onderhoudstechnici. Uw zonnepanelen in Gemert worden enkel door betrouwbare en gecertificeerde vaklieden geplaatst. Het energie-rendement van al onze systemen is optimaal. Wij werken dan ook alleen met topmerken op het gebied van zonnetechnologie.

Besluit u energie te gaan produceren in Gemert door middel van zonnepanelen via Mijn Energie Brabant, dan ontzorgen wij u totaal. Wij verstrekken vrijblijvend advies en zorgen voor reële verwachtingen. De Btw teruggave op de aanschaf verzorgen wij volledig voor u , en heeft u financiering nodig voor bekostiging van uw project, dan helpen we u daarbij.

Afgezien van de financiële voordelen van zonnesystemen ‘geeft het u vast energie’ om te weten dat ieder zonnepaneel op uw dak bijdraagt aan een betere en groenere wereld. Zo’n wereld, wij maken die graag mogelijk. Neem gerust contact op.