Mijn Energie Bakel is al vele jaren actief in de realisatie van zonnestroomprojecten. Begint dat nou nooit een keer te vervelen vraagt u zich wellicht af? Ons antwoord is ‘Nee’. Wij worden steeds enthousiaster over de toepassing van zonnestroom. En daar zijn diverse redenen voor. Zonnepanelen op uw huis in Bakel: is dat niks voor u zo langzamerhand?

Het is lastig zoeken naar een nadeel ten aanzien van de installatie van zonnepanelen op uw huis. En ook als ondernemer profiteert u optimaal van zonnestroom. Laat ons een aantal ontwikkelingen opsommen die een investering op dit moment rechtvaardigen:

  • Nooit eerder was de roep om meer groene energie zo groot. Begint u ook zelf met het milieuvriendelijk opwekken van zonnestroom?
  • De aanschafprijzen van zonnepanelen dalen de laatste jaren steeds verder. Wij plaatsen ze met veel plezier morgen nog op uw huis in Bakel tegen een aantrekkelijk offertetarief;
  • De toenemende prijzen voor zowel gas als elektriciteit maken uw investering nog rendabeler en zorgen dat die in ‘no-time’ is terugverdiend;
  • De huidige techniek wordt mét het jaar beter en effectiever. Per m2 wordt zo steeds meer zonnestroom opgewekt.

Zonnepanelen voor bedrijven in Bakel bieden daarnaast een extra voordeel. Ze benadrukken het milieubewuste karakter van uw bedrijfsvoering. Voor uw klanten en partners is dat van essentieel belang.

De realisatie van een zonnestroomproject kan men het beste overlaten aan een specialist met lokale kennis. Dan voelt het immers veilig en vertrouwd. En dan gebeurt het goed. Wij zijn betrokken bij onze omgeving waarvan ook uw woonplaats onderdeel uitmaakt.

Het regelen van de installatie van zonnepanelen voor woning en bedrijven in Bakel is waar wij ons al jarenlang mee bezig houden. Wij beschikken over een groot aantal referentieprojecten in de directe omgeving. Wilt u ze eens met eigen ogen bekijken? Afgezien van advies en projectmanagement verzorgen wij de installatie en eventueel onderhoud enkel met behulp van lokale partners. Stuk voor stuk gecertificeerde bedrijven die gebaat zijn bij een langdurig optimaal rendement van uw investering.