Voor de meeste zonneschijn moet je in Nederland aan de kust zijn. Maar met zo’n 1.500 zonuren op jaarbasis is ook Geldrop in het Oosten van de provincie Noord-Brabant, absoluut een zonnige plek te noemen. En dat biedt ook financiële mogelijkheden. Laat zonnepanelen plaatsen op uw huis en profiteer direct!

Bij Mijn Energie Brabant voorzagen we al menig woning van een PV-systeem. Wij opereren lokaal en komen altijd eerst een kijkje nemen om ons te vergewissen van de feitelijke daksituatie. Al naar gelang de schaduwwerking van bomen of dakobjecten, vervaardigen wij een vrijblijvend conceptueel ontwerp voor u. Qua materiele invulling werken wij alleen met bewezen producten van gerenommeerde leveranciers op het gebied van zonne-energie.

Voor particuliere huishoudens speelt vooral het financiële motief van de investering van zonnepanelen op een huis een rol. Aangezien de energielasten ook voor bedrijven sterk toenemen, is het te realiseren kostenvoordeel ook in zakelijk opzicht echter van essentieel belang. U wilt immers niet uw concurrentiepositie verliezen door de noodzaak tot het doorvoeren van prijsstijgingen. Maar er zijn nog andere redenen waarom meer ondernemingen in Geldrop in zonnepanelen zouden moeten investeren:

  • De investering verbetert uw energielabel en vanaf 2023 is energielabel C voor bedrijfsgebouwen verplicht;
  • Investering in zonnestroom ‘vergroent’ uw bedrijfsimago. Dat zorgt voor gunstige commerciële effecten;
  • Zonnepanelen aanbrengen vergroot de vastgoedwaarde van de gebouwen die bedrijven in eigendom hebben.

Ook het plaatsen van zonnepanelen op uw huis in Geldrop zorgt overigens voor verbetering van de woningwaarde. Dit kan ook een gunstig motief bij woningverkoop zijn.

Wilt u wel profiteren maar schuwt u al het uitzoekwerk, bijvoorbeeld omtrent de subsidieregelingen waarvoor u t.a.v. uw investering in aanmerking kunt komen? Of u nu in zonnepanelen investeert t.a.v. uw huis of bedrijfsgebouw, Mijn Energie Brabant houdt alle ontwikkelingen op zowel technisch gebied als op subsidievlak voor u in de gaten.

Door onze lokale focus communiceren wij gemakkelijk met onze klanten. Wij werken dan ook alleen met partners samen afkomstig uit ons eigen werkgebied.

De investering in zonnepanelen voor woningen of bedrijven: daar profiteert niet alleen u van maar de hele regio.