De toenemende stijging van de energieprijzen maakt een investering in zonne-energie nu nog aantrekkelijker. Met de huidige energieprijzen betaalt u al lang niet meer slechts 20 cent per Kwh, maar wellicht zelfs een veelvoud daarvan. Door een investering in zonnepanelen op uw woning in Gemert te realiseren, vermindert u de betaalde stroomafname bij uw energieleverancier. U wekt dan immers gedeeltelijk zelf stroom op. Daarmee bespaart u flink, u zult dat merken.

Als zakelijke stroomgebruiker en investeerder in zonne-energie heeft u waarschijnlijk ook het doel om uw energierekening zo laag mogelijk te houden. Wij helpen u ermee. In bedrijfsmatig opzicht zijn er diverse stimuleringsregelingen die de aanschaf van zonnetechnologie aantrekkelijk maken. Denk aan de Energie Investeringsaftrek en diverse exploitatiesubsidies die de terugverdientijd van zonnepanelen voor bedrijven zoals dat van u in Gemert nog verder verkorten.

Een investering in zonnepanelen biedt echter ook commerciële voordelen. Het is een tastbaar bewijs van uw eco-vriendelijke bedrijfsproces en dat kan een motief voor (potentiële) klanten zijn om juist met u in zee te gaan. Wees vooral niet te terughoudend en vertel ze gerust met trots over uw te realiseren investering.

Plaats zonnepanelen op uw woning en / of bedrijfspand in Gemert! Het beperkt direct de afhankelijkheid van energieleveranciers en hun fluctuerende prijzen. Door het hoge rendement op de investering kunt u beter investeren in zonne-energie dan dat u zicht met spaarrente rijk probeert te rekenen. Uw investering is milieuvriendelijk en vermeerdert ook nog eens de waarde van uw huis. Ook de waarde van de panden van bedrijven wordt er gunstig door beïnvloed. Niet alleen door de meerwaarde van de zonnepanelen zelf maar ook door een verbetering van het energielabel van de woning of het pand.