Wist u dat het tijdens de coronacrisis gouden tijden waren voor handelaren in zonnepanelen? Mede omdat mensen door de van overheidswege ‘stilgezette maatschappij’ geld overhielden, was het plaatsen van zonnepanelen op het huis een populaire investering. Theoretisch zouden ook in Veghel 1.721 van de 13.764 woningen die daar volgens onze laatste gegevens staan, inmiddels voorzien moeten zijn van een PV-systeem.

De trend naar verduurzaming en het kiezen voor groene energie is natuurlijk al langer gaande. En sinds kort is er een nieuw motief om te investeren in zonnepanelen op uw woning. De stijgende energieprijzen, mede als gevolg van de oorlogsperikelen in de Russische regio, maken een investering nu namelijk nog rendabeler. Wacht dus niet langer in Veghel en investeer!

Net als particulieren worden ook bedrijven geconfronteerd met stijgende energielasten. Het doorvoeren van prijsstijgingen t.b.v. afnemers is niet altijd een optie. Daardoor moeten ondernemers op zoek naar kosten reducerende maateregelen. Mede omdat er ook nog de nodige subsidies bestaan, wordt ook het investeren in zonnepanelen door bedrijven in Veghel steeds populairder.

Afgezien van de motieven aan de bedrijfsmatige kostenkant, zijn er ook commerciële redenen voor bedrijven in Veghel om in PV-techniek te investeren. Een zichtbaar groen imago trekt klanten aan en heeft een gunstig effect op de omzet.

Of het nu gaat om de regie over een project ter realisatie van zonnepanelen bij bedrijven of op uw huis Veghel. Het project is alleen bij Mijn Energie Brabant in de allerbeste handen. Van inventarisatie tot planvorming en de uitvoering daarvan. U legt de totale projectregie gewoon bij ons neer. Gevestigd in Helmond op steenworp afstand van uw woonplaats, zijn wij steeds dichtbij en duurzaam betrokken bij het functioneren van uw zonnesysteem.

Met ruim 10 jaar ervaring in de realisatie van besparing en het geven van advies, zijn wij dé aangewezen partij om uw besparingsproject te realiseren. Neem gerust contact op!