Mijn Energie Brabant heeft de ambitie om iedere particulier in Noord-Brabant van zonnepanelen te voorzien. Van Oudenbosch in het Westen van de provincie tot Aarle-Rixtel in het Oosten. Wij zijn dé specialist op het gebied van zonnepanelen voor iedere particulier.

Onze organisatie komt voort uit de samenwerking van diverse duurzaamheidsexperts. Duurzaamheid, techniek en innovatie gaan binnen ons bedrijf hand in hand en daarvan laten wij ook u in Aarle-Rixtel of waar dan ook in ons Brabants werkgebied, graag profiteren. Onze ervaring met levering en installatie van PV-systemen in Noord-Brabant en de rest van Nederland, kent een jarenlange historie. Bij ons kunt u rekenen op een maatwerkvoorstel.

Met de extreem stijgende energieprijzen en de toenemende aandacht voor milieu en energieverbruik wilt u in Aarle-Rixtel toch ook iedere vorm van energieverspilling tegengaan zeker? Mijn Energie Brabant helpt u om uw huiselijk energieverbruik te beperken terwijl een maximale mate van comfort gehandhaafd blijft. Energiebesparing is onderdeel van ons advies, samen met het uitwerken van een maatwerkvoorstel voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw particuliere woning in Aarle-Rixtel.

Voor de uitvoering en eventuele onderhoudswerkzaamheden garanderen wij de inzet door louter betrouwbare installateurs die voorzien zijn van de juiste specialistische certificering. Wij zijn met recht trots op het vakmanschap binnen onze organisatie en dat van onze partners in de projectrealisatie. Als particulier kunt u bij Mijn Energie Brabant rekenen op een oprecht en gedegen advies.

Onze firma neemt u het totale werk van de realisatie van een zonnestroomsysteem op uw woning in Aarle-Rixtel uit handen. Voor ons advies komen wij vrijblijvend bij u thuis. Voor u als particulier is het mogelijk om de btw van 21% op de investering terug te vorderen en dat verzorgen wij voor u. Ook op het gebied van eventuele financiering of subsidieaanvragen ten aanzien van uw investering in zonnepanelen als particulier, kunnen wij u ondersteunen.