Wacht niet op de besluiten van de politiek maar begin direct al met zelf groene stroom produceren en tegelijkertijd met het besparen van kosten op uw energierekening. Zonnepanelen voor de particulier zijn ideaal, en een eerste belangrijke stap naar een meer milieubewust Gemert, een milieubewuster Brabant en naar een milieuvriendelijkere wereld.

Het laten plaatsen van zonnepanelen is door iedere particulier in Gemert vast al wel eens overwogen. De eenmalige aanvangsinvestering houdt de nodige mensen tegen. Maar realiseer u wel dat het een waardevaste investering is. Panelen gaan tot wel 25 jaar mee en verhogen bovendien de marktwaarde van uw woning in Gemert.

Voor iedere particulier was de investering in zonnepanelen nog nooit zo gunstig. De prijzen van panelen zijn namelijk als gevolg van overproductie op een “dieptepunt” aanbeland. Tegelijkertijd is de techniek effectiever dan ooit. Per m2 zonnepaneel realiseert men een steeds hoger rendement.

Zodra u de zonnepanelen als particulier door Mijn Energie Brabant op het dak van uw woning heeft laten plaatsen, ziet u direct uw energierekening teruglopen. Dat is een heerlijk gevoel kunnen wij u zeggen.

Mijn Energie Brabant heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen bij zowel de particulier als bij de zakelijke klant. In Gemert beschikken wij over diverse referentieprojecten en wij brengen u desgewenst in contact met onze tevreden klanten. Door jarenlange ervaring hebben wij een weloverwogen assortiment van kwaliteitsleveranciers en -componenten weten samen te stellen. Profiteer nu in Gemert van onze vergaande expertise op het gebied van zonnepanelen. Wanneer u contact met ons opneemt dan maken wij graag een zonneplan in overleg met u.