Geen enkel ander bedrijf heeft zo’n goed trackrecord voor wat betreft de levering en installatie van zonnepanelen voor de particulier als Mijn Energie Brabant. In de loop der tijd hebben wij uitgebreide ervaringen opgedaan met verschillende producenten van PV-systemen en met installatiebedrijven in de regio Helmond en de rest van Oost-Brabant. Aan de hand daarvan hebben wij een nauwkeurige selectie van partners gemaakt om de hoogwaardige dienstverlening die wij aan de particulier kunnen aanbieden op het gebied van zonnepanelen, waar te kunnen maken. Wacht niet langer en profiteer van onze vergaande service.

Als het ooit een goed moment was om als particulier te investeren in zonnepanelen op de woning dan is het wel nu. Door het grote aanbod van producenten is er sprake van uiterst vriendelijke marktprijzen. Dit drukt de noodzaak tot het doen van een grootschalige aanvangsinvestering. Tegelijkertijd wordt de techniek steeds beter en levert het oppervlak van uw dak dus steeds meer stroom op. Een particulier die nu besluit om in zonnepanelen te investeren zal zijn jaarlijkse energierekening aanzienlijk zien slinken. Dat klinkt toch aantrekkelijk of niet?

Bij Mijn Energie Brabant kan men altijd een afspraak maken voor het uitbrengen van een offerte of voor een adviesgesprek bij u thuis in Helmond ten aanzien van de plaatsing van zonnepanelen op uw woning. Via het formulier op onze website kunt u snel die afspraak maken. U kunt ons ook bellen vanzelfsprekend.

U bent voor ons niet de eerste particulier die overweegt zonnepanelen op zijn huis in Helmond te laten aanbrengen. Wij hebben ruime ervaring. Draagt u het milieu een warm hart toe en bent u bovendien geïnteresseerd in reductie van uw energienota? Dan is de investering in een PV-systeem een wijs besluit. Wij helpen u graag bij de realisatie van dit ‘project’.