Ook voor de particulier wordt de investering in zonnepanelen een steeds interessantere optie. De energiekosten zijn immers enorm gestegen en de overheid probeert het energieverbruik te ontmoedigen door de energiebelastingen te verhogen. De oplossing is eenvoudig wanneer u stijgende energielasten wilt vermijden. Plaats zonnepanelen op uw huis in Veldhoven, dan wordt u uw eigen energieleverancier.

Het plaatsen van zonnepanelen door de particulier is extra gunstig omdat u de Btw op uw investering kunt terugvorderen. Daar hoeft u dus geen ondernemer voor te zijn. Wij van Mijn Energie Brabant zorgen niet alleen voor de fysieke realisatie van uw zonnepanelen-project in Veldhoven. Wij nemen u als particulier ook dergelijke belasting gerelateerde administratieve rompslomp uit handen.

De rendementen op zonnepanelen zijn uitstekend. De afgelopen jaren zijn er heel wat zonuren geweest en de hedendaagse panelen zetten het zonlicht steeds effectiever om in elektriciteit. Als particulier kunt u de energie die de zonnepanelen op het dak van uw woning genereren zelf direct verbruiken of u kunt deze terug leveren aan het energienet. Dit wordt dan verrekend met het verbruik dat u heeft, bijvoorbeeld in de nachtelijke uren wanneer de zon niet schijnt. Een 10-tal zonnepanelen op uw woning in Veldhoven zorgt mogelijk al voor de productie van uw totale jaarverbruik. Op die manier zijn uw elektrakosten voortaan dus nihil.

Nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtig van uw huis in Veldhoven zodat wij een conceptberekening kunnen maken van de opbrengst die verschillende systemen met zonnepanelen voor u kunnen realiseren. Wij werken enkel met erkende merken die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die wij nastreven. Na plaatsing heeft u als particulier geen omkijken meer naar uw systeem en geniet u tot wel 25 jaar gegarandeerd van gratis groene stroom.

Bel ons direct voor een afspraak!